Bioresonantie-Healy

“Na vijf jaar slaap ik eindelijk weer goed” – B.K.

Heb je het gevoel dat je gezondheid niet optimaal is, dat je weinig energie hebt of dat je immuunsysteem wel een boost kan gebruiken? Heb je vaak hoofdpijn of migraine of lig je ’s nachts regelmatig te piekeren? Overweeg dan eens om je te laten behandelen met de Healy: Een klein resonantie apparaatje dat je leven kan veranderen!

Heb je het gevoel dat je gezondheid niet optimaal is, dat je weinig energie hebt of dat je immuunsysteem wel een boost kan gebruiken? Heb je vaak hoofdpijn of migraine of lig je ’s nachts regelmatig te piekeren? Overweeg dan eens om je te laten behandelen met de Healy: Een klein resonantie apparaatje dat je leven kan veranderen!

Wat is de Healy?

De Healy is een klein bioresonantie-apparaatje van 5 bij 5 cm dat je altijd met je mee kunt nemen. Het werkt ter ondersteuning van je gezondheid en welzijn. Het is gebaseerd op de theorie dat veel ziektes en dysfuncties in ons lichaam te maken hebben met een onbalans in de lichaamscellen. Elke cel heeft een eigen specifieke trilling (frequentie) en door allerlei oorzaken kunnen deze trillingen uit balans raken. De Healy zorgt er voor dat er weer evenwicht ontstaat in de cellen door het sturen van de juiste frequenties, ook wel Frequentie Therapie genoemd.

Medische certificatie

De Healy is de opvolger van de Timewaver, een bioresonantie-apparaat dat al 15 jaar gebruikt wordt door therapeuten en in ziekenhuizen. De Healy is eigenlijk de mini-versie van de Timewaver waardoor het nu door iedereen makkelijk te gebruiken is. Het is een medisch gecertificeerd product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandelingen van psychische aandoeningen als depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Daarnaast heeft de Healy nog veel meer toepassingen maar deze zijn, in tegenstelling tot de bovengenoemde behandelingen, nog niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking daar nog niet wetenschappelijk van is aangetoond. In totaal bestaan er meer dan 120 programma’s die te gebruiken zijn.

Healy ervaren?

Het is mogelijk om bij mij in de praktijk een gratis scan en/of een behandeling met de Healy te krijgen maar je kunt er ook voor kiezen om zelf een Healy aan te schaffen. Een scan is gratis, net als informatie over de Healy. Je kunt de Healy gebruiken om je eigen gezondheid te verbeteren of je immuunsysteem een boost te geven, maar ook dat van je eventuele gezins- of familieleden en/of huisdieren. De Healy meet wat jij nodig hebt en die specifieke frequenties worden dan naar je toegestuurd. Tevens is de Healy heel goed in te zetten als ondersteuning in je eventuele therapeutische praktijk. Dit wordt steeds meer gedaan en ook ik werk veel met de Healy, vaak ook tijdens cranio sacraal sessies. Het is de perfecte aanvullende ondersteuning voor lijf en geest.

Healy versies

Er bestaan vier verschillende versies van de Healy met allemaal bijbehorende programma’s. Elke Healy-editie bestaat uit het apparaatje zelf en uit een groep programma’s voor een specifiek toepassingsgebied. Zo is de Healy Gold de meest eenvoudige en de Healy Resonance de meest uitgebreide versie. Deze is naast het eigen gebruik ook geschikt voor therapeuten. Deze versie heeft naast alle 120 programma’s ook een mogelijkheid om een analyse/scan te maken van het lichaam om te kijken of er tekorten zijn aan bijvoorbeeld vitamines of mineralen. De Resonance is in staat om deze tekorten aan te vullen door de juiste frequenties te sturen van onder andere aminozuren, homeopatische middelen, Bachbloesems en Schlüssler zouten. Daarnaast kan je met behulp van de Resonance een analyse maken van de aura. In mijn praktijk gebruik ik de Resonance zodat ik doelgericht kan behandelen naar aanleiding van de analyse.

Gebruik

De frequenties die je kunt gebruiken staan niet op de Healy zelf maar zijn opgeslagen in de cloud. Via een app op je smartphone worden via Bluetooth de frequenties gestuurd naar een quantum sensor in de Healy. Zo bereiken ze je lichaam en je energieveld. Je telefoon heb je alleen maar nodig tijdens het opstarten van de Healy, daarna kun je hem eventueel wegleggen. De Healy wordt aangesloten op het lichaam door elektrodes die worden vastgemaakt aan polsbandjes of oorclips of ze worden geplakt op de plek waar pijn is of behandeling nodig is. Met de Healy Resonance is het ook mogelijk om zonder elektrodes te werken, de frequenties werken dan meer in het energieveld dat om je lichaam zit.

Beloningssysteem

Het bedrijf Healy World heeft na twee jaar besloten om de verkoop van de Healy te promoten door middel van een Netwerk Marketingsysteem oftewel een beloningssysteem. Dat betekent dat je een Healy alleen kunt kopen via iemand anders, die over de verkoop commissie krijgt. Je hebt de keuze om alleen een Healy aan te schaffen (dan blijf je klant) of om ze ook aan mensen om je heen te kunnen verkopen (dan word je lid). Als je lid wordt, helpt degene waar je je Healy gekocht hebt jou verder bij vragen.
Ben je ondernemer en ga je de Healy ook gebruiken in je praktijk? Dan hoef je geen BTW te betalen! Dit bedrag wordt dan direct van je factuur gehaald. Voor mij is de Healy een perfecte ondersteuning zowel prive als in de praktijk. Veel mensen hebben er tot nu toe goede resultaten mee.

Heb je interesse?

Ben je benieuwd naar de Healy en wil je er meer over weten? Of wil je voelen wat de Healy voor jou kan betekenen? Ervaar het zelf tijdens een Healy Experience! Deze kun je Gratis bij mij ondergaan. Je krijgt dan een analyse en proefbehandeling met de Healy en alle informatie die je nodig hebt. Neem contact met me op en we plannen een afspraak! Je kunt natuurlijk ook direct via mij een Healy kopen. Gebruik dan deze link.

Productinformatie

Alle hoofd-programma’s van de Healy bevatten ook weer sub-programma’s. Zo heeft bijvoorbeeld het programma Pijn/Psyche 8 sub-programma’s. Dat zijn: Chronische pijn, chronische rugpijn, tand-kaak lokaal, gewrichten lokaal, migraine, slapeloosheid, depressie, angsten. En zo geldt dat voor alle programma’s ( in totaal zijn het meer dan 120 programma’s).

Welkom!

Healy

Indicaties Bioresonantie

De Healy is een medisch gecertificeerd product voor de behandeling van:
Chronische pijn
Fibromyalgie
Skeletpijn
Migraine

Ondersteunende behandelingen:
Depressie
Angst
Bijbehorende slaapstoornissen.

Daarnaast heeft de Healy nog veel meer toepassingen maar deze zijn, in tegenstelling tot de bovengenoemde behandelingen, nog niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking daar nog niet wetenschappelijk van is aangetoond. In totaal bestaan er meer dan 120 programma’s die te gebruiken zijn.

Wil je meer weten of een keer naar de praktijk komen voor een Gratis Healy Experience? Neem contact met me op en we plannen een afspraak. Wees Welkom!