Tantrisch vrouwenconsult

“Ik heb genoeg oefeningen om mee aan de slag te gaan”- E.

Tantra is een spiritueel, heilig pad naar Bewust Vrouw Zijn. Tantra laat je in de spiegel kijken en transformeren van binnen naar buiten. In een vrouwenconsult mag jij ervaren en voelen wat tantra jou kan brengen op je levenspad. De ingang is je lijf en je energieveld.

Je verlangt ernaar je diepgaand te verbinden met jezelf en je omgeving. Je wil jouw vrouw zijn belichamen en je wil je sensualiteit laten stromen. Op en top Sensitieve Vrouw zijn dus! Je verlangt ernaar helemaal in je vrouwelijkheid te komen vanuit je mooie, zachte hart en dat te verbinden met de creatie-kracht in je bekken. Daardoor manifesteer jij je vrouwelijke energie op deze aarde. En deze is nodig! Vanuit jouw kracht en manifestatie kun je bergen verzetten.

Ik voel me geroepen en wil meer weten over het Vrouwensconsult.

Het kan ook zo zijn dat je op onderzoek bent naar meer evenwicht tussen je mannelijke energie en je vrouwelijke energie. Wil je deze uitbalanceren, dan is het vrouwenconsult een goede start. Je kunt vragen hebben over het heilige pad van tantra of misschien zoek je manieren om je (toekomstige-) relatie met je partner te tranformeren.

In een Vrouwenconsult maken we gebruik van bewustwordingsoefeningen, meditaties, energetische oefeningen, ademhalingsoefeningen, het verbinden van hart- en bekken energie, informatie en kennisoverdracht uit de tantra en rituelen. Je krijgt altijd oefeningen en tips mee voor thuis en die je kunt integreren in je leven. Dit zijn bijzondere consulten die vaak veel transformatie brengen. In deze sessie wordt er niet aangeraakt en blijf je  gekleed. Stuur me een e-mail als je wil ervaren wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Regelmatig organiseer ik workshops, cirkels en trainingen die alleen toegankelijk zijn voor vrouwen. Op die manier ondersteun je je kracht en ontwikkeling nog meer en helen we samen ook het collectieve vrouwenveld. Je bent Welkom! Kijk ook eens bij trainingen voor passende activiteiten.