Vrouwendag

Algemeen

Awaken Your Inner Goddess! Verbinden, opladen en thuiskomen in je Vrouwenlijf staan centraal deze dag.

Datum en tijdstip

Coming Soon….. naar verwachting in september 2022. Hou de site in de gaten voor de exacte datum. Je kunt je inschrijven zodra de datum bekend is.

Overige informatie

Jouw bijdrage
€ 95,- inclusief lunch, lekkers & thee (je betaalt € 55,- aan, non-refundable. Natuurlijk krijg je jouw volledige betaling retour wanneer de huidige situatie hierom vraagt).

Locatie
Le Bron de Vexelastraat 85, Roermond

Er is plaats voor maximaal 8 vrouwen.

Lieve vrouw,

Het is tijd! Tijd om helemaal thuis te komen in jouw mooie vrouwenlijf! Om je innerlijke Godin wakker te kussen en weer te gaan stralen.

Op deze heerlijke dag roepen we jouw Innerlijke Godin naar voren en mag je haar voeden door jezelf weer op de eerste plaats te zetten en voor jezelf te zorgen. Kom lekker uit je hoofd en IN je lijf en verbindt jezelf met je Vrouwelijke energie en diepe Wijsheid. Kom thuis in je vrouwenlijf en voel jouw liefdevolle, krachtige Shakti energie! Door hiermee te verbinden weet je weer wat je wel en niet wilt en wie jij ten diepste bent. Geven en Ontvangen komen in Balans. Zo dans je weer door het leven, vanuit de verbinding met jezelf en de ander! Welkom.

Intentie voor deze dag

Ochtendprogramma
Het openen van jouw prachtige vrouwenhart en bekkengebied: De twee poorten van de Vrouwelijk Energie waar het Geven en het Ontvangen plaatsvinden. Dit doen we o.a. door expressie in beweging, Yin Yoga, Meditatie, Verbindingsoefeningen & sharing.

Vegan & glutenvrije lunch inbegrepen

Middagprogramma
Een heerlijke massage & lichaamswerk staan voor je klaar om nog dieper te ontspannen en los te laten wat jou niet meer dient. Geef je over aan de handen van je sister en geniet van de ontspanning en zachtheid. Je hoeft geen ervaring met het geven van massages te hebben.

Voor wie?
Je bent Welkom wanneer je openstaat om het leven te vieren en volop wilt genieten van jouw Vrouw-Zijn samen met anderen. Ik stem me altijd af op de groepsenergie waardoor er lichte afwijkingen in het programma kunnen plaatsvinden, de intentie voor deze dag is echter de rode draad en blijft in ere. Ik doe een beroep op je Shakti energie om op deze dag mee te stromen in Volle Overgave en te Vertrouwen op dat het beste voor jou naar je toekomt.

Wil je erbij zijn op deze bijzondere dag?  Je kunt je inschrijven via de button zodra de datum bekend is. Ik stem altijd telefonisch met je af vooraf gaand aan de dag.

Liefs,
Marjolein Gerlag

shakti-dag