Vrouwendag

Algemeen

Verbinden, opladen en thuiskomen in je Vrouwenlijf staan centraal deze dag. We werken van hart naar bekken.

Datum en tijdstip

 

Zondag 11 december 2022 van 9.30 – 17 uur

Overige informatie

Jouw bijdrage
€ 111,- inclusief gezonde lunch, lekkers & thee door de dag heen

Locatie
Centrum Naturaleza
Strubben 13A
6088 NN Roggel

Er is plaats voor maximaal 12 vrouwen.

Lieve vrouw,

Welkom op deze bijzondere Vrouwendag om op te laden, te verbinden en je lijf weer helemaal te voelen en te eren! We werken deze dag van hart naar bekken zodat deze krachtige plekken met elkaar verbonden worden.

Ja, ik doe mee!

Intentie voor deze dag

Ochtendprogramma
Aankomen in de ruimte & in je lijf door zachte muziek, verbindingsoefeningen en kennis maken met elkaar. Na het uitspreken van je intentie maken we tweetallen en geef en ontvang je de Moon Point Massage 1 maal. Dit is een superfijne, zachte Yin massage uit de Kundalini Yoga Traditie waarbij voornamelijk het gezicht, de schedel en bovenste deel van de borstkas wordt aangeraakt middels zachte aanraking en drukpunten. Het geeft een enorme verdieping in je ontspanning en brengt je helemaal bij jezelf. Ook brengt deze massage je hormonenstelsel in balans. Ik begeleid je en doe de massage voor, je hoeft enkel te volgen. Ervaring met massage is niet nodig.

Gezonde lunch! Er is een mooie tuin waar je gebruik van mag maken.

Middagprogramma
Via meditatie, sharing in tweetallen en verdieping in het voelen van je bekkengebied, landen we bij het stoombad voor het bekken: De Pelvic Steam. Dit stoombad werkt op de vulva, vagina en vrouwelijke bekkenorganen ( ook wel bekend als Yoni steam). Met zachte kruiden geven we dit gebied de volle aandacht en laat je los wat jou niet meer dient. De warmte werkt weldadig, ontspant de bekkenbodem spieren, en brengt bewustzijn in je bekkengebied.  Dit eeuwenoude ritueel reinigt de baarmoeder, verzacht en verzorgt de slijmvliezen van de vulva en de vagina, en laat je nog meer gronden in je bekken: Je kracht -en creatieplek, verbonden met je hart. We sluiten samen de middag passend af.

Voor wie?
Je bent Welkom wanneer je openstaat voor zachte, liefdevolle aanraking en bewustwording vanuit het hart. Ik stem altijd af op de groepsenergie waardoor er lichte afwijkingen in het programma kunnen plaatsvinden, de intentie voor deze dag is echter de rode draad en blijft in ere. Ik doe een beroep op je Shakti energie om op deze dag mee te stromen in Volle Overgave en te Vertrouwen op dat het beste voor jou naar je toekomt.

Ja, ik wil erbij zijn!  Ik stem altijd telefonisch met je af vooraf aan de vrouwendag. Welkom!

Liefs,
Marjolein Gerlag

vrouwendag-steam