Bekkenmassage Voor Vrouwen

“Deze massage raakt me tot in de kern van mijn Vrouw-Zijn”- R.

Deze bijzondere bekkenmassage uit de Yoga traditie laat je diep in je lijf en je bekken landen. Een krachtige gronding is het resultaat.

Vanaf 2022 wordt de Bekkenmassage deels vergoed door de zorgverzekering, wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen!

Je verlangt ernaar je diepgaand te verbinden met jezelf en je blokkades voorgoed op te ruimen. Je wilt weer stromen en je sensueel voelen. Je verlangt ernaar je hart te verbinden met je bekken. Daardoor kom je in je kracht en manifesteer jij je vrouwelijke energie op deze aarde. En deze is nodig!

De Bekkenmassage helpt je om stevig te gronden en ruimte te maken in je lijf en bekkengebied. Deze bijzondere massage uit de Yoga traditie zorgt voor een krachtige aarding, een diepe ontspanning en een stralende energie. In een bekkenmassage komt alles samen. Het is op en top lichaamswerk, waarin ik ademwerk integreer om nog dieper los te laten. En ja, het werkt. Heel diep en intens. Maak nu je afspraak!

Wat doet een bekkenmassage voor je?

♥ Opent je hart- en bekkengebied
♥ Brengt je in contact met je kracht & intuïtie
♥ Heeft een diep grondende werking
♥ Geeft ruimte in je lijf & bekken
♥ Maakt je vrouwelijke energie wakker en laat deze weer stromen
♥ Brengt beweging in emoties en traumata die in het bekken liggen opgeslagen
♥ Vermindert klachten van de lage rug, heupen en bekken
♥ Brengt een diepe ontspanning in de iliopsoas (zielspier) waar we als vrouwen vaak spanning en stress opslaan

Je kleding blijft aan en er wordt geen olie gebruikt. Intieme delen worden niet aangeraakt en/of gemasseerd. Voorafgaand aan de sessie hebben we een kort gesprek over waar je tegenaan loopt op dit moment en over je intentie die we meenemen in deze massage. Na afloop sluiten we in zachtheid en met een heerlijk kopje thee af.

Ja, ik wil!

Dit zeiden vrouwen die je voorgingen:

M: ‘Bekkenmassage raakt me op elke laag aan. Het verdiept, ontspant, verruimt en ruimt op. Alles wat los wil, komt los en gaat stromen. Het is een prachtig, helend cadeau aan mezelf’

B:’Ik gun alle vrouwen in de wereld om deze bekkenmassage te ontvangen, wat een geschenk! Het heeft mij openheid en helderheid gebracht en vertrouwen in mijn vrouwelijke kracht – precies wat ik nodig had’.

J:’Ik ben opnieuw geboren’

M:’Wauw, wat een heerlijke massage. Elke laag in mij werd geraakt. Mijn lijf voelt zoveel langer en groter nu. Dit wil ik wel elke maand’

Vergoeding per 2022!

Vanaf 2022 wordt de Bekkenmassage deels vergoed door de zorgverzekering, wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Een bekkenmassage duurt 1.5 uur en kost 120 euro. Ben je niet aanvullend verzekerd? Dan ben je nog steeds welkom. Neem contact met me op voor de opties.

Women only!

Regelmatig organiseer ik cirkels en workshops die alleen toegankelijk zijn voor vrouwen. Op die manier ondersteun je je kracht en ontwikkeling nog meer en helen we samen ook het collectieve vrouwenveld. Je bent Welkom! Kijk ook eens bij trainingen voor passende activiteiten.

bekkenmassage2