Over mij

Dit is mijn weg.

over mij tekst

Marjolein Gerlag

Hallo Mooie Sensitieve Vrouw!

Mijn naam is Marjolein Gerlag en ik ben geboren als hoog sensitieve vrouw. De eerste 30 jaar van mijn leven heb ik vooral vreselijk lopen stoeien met mijn hooggevoeligheid. Ik begreep er zelf helemaal niets van en de mensen om mij heen ook niet. Ik voelde me ongelukkig, had klachten en begreep absoluut niet wat ik op deze planeet te zoeken had. Regelmatig had ik de gedachte dat het voor mij ook prima was om dood te gaan. Het maakte me niet zoveel uit en op alle vlakken ervoer ik chaos, pijn en vooral een diep gevoel van niet begrepen worden.

Ik heb een lange zoektocht mogen bewandelen tijdens het eerste deel van mijn leven. Herstellen op alle niveaus en begrijpen hoe ik voor mezelf moest gaan zorgen waren wezenlijk in mijn ontwikkeling. Inmiddels ben ik heel dankbaar dat ik dit heb mogen leren en mag doorgeven aan diegenen die dit nodig hebben.

Iets voor mijn dertigste liep ik helemaal vast in mijn leven en kon ik nog maar een klein stukje wandelen waarvan ik vervolgens een dag van moest uitrusten. Mijn weerstand was verdwenen en zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch was ik zwak, ziek en vervuild. De medische wereld kon me niet verder helpen en ondanks hun goede intenties had ik al snel door dat ik daar niets te halen had. Uiteindelijk kwam ik terecht bij een natuurgeneeskundige en zij gaf me de eerste aanzet tot herstel: Voeding, reinigen, ondersteunen en het opbouwen van weerstand en de belastbaarheid in mijn lijf.

De basis

Ik mocht werken aan mijn basis zodat ik kon gaan aarden. Ik leerde om mijn grenzen aan te geven en ik begon langzaam te begrijpen dat ik het zelf in de hand had. Stap voor stap werd ik sterker en kreeg ik weer het nodige vertrouwen in mijn lijf en het leven. Door aan mijn basis te werken, verdwenen veel van mijn klachten. Omdat ik zulke goede resultaten had, werd ik geïnspireerd om zelf natuurgeneeskunde te gaan studeren.

Thuis komen

Na de studie natuurgeneeskunde ben ik direct ‘doorgevlogen’ naar de Cranio Sacraal opleiding en daar …. kwam ik thuis! Eindelijk voelde ik mij begrepen, gehoord en gezien precies zoals ik ben omdat dit een plek was waar ik alles mocht laten zien wat er nog in mij getransformeerd wilde worden. Ik leerde er dat ik niet raar ben en dat mijn gevoelskwaliteiten, helderhorendheid en helderziendheid prachtige hulpmiddelen zijn, die ik mag ontwikkelen en inzetten tijdens mijn werk. Dat mijn vrouwelijke kracht en zachtheid prima zijn en mijn intuïtie dusdanig goed, dat ik daar helemaal op kan vertrouwen. Ik begon te voelen dat mijn hart en ziel me de weg wijzen via mijn lijf. Het is het grootste kado wat ik mezelf heb gegeven.

Ik ben er klaar voor!

De opleiding Cranio Sacraal Therapie en het jarenlang volgen van bewustzijns consulten en trainingen, yoga en meditatie, tantrische trainingen en vele opleidingen heeft ertoe geleid dat ik sta waar ik nu sta. Ik ben er helemaal klaar voor om (sensitieve-) vrouwen die vastlopen te begeleiden op hun pad en hun te begeleiden naar leven vanuit hun hart en bekken. Ik ben dus klaar voor vrouwen die bereid zijn het écht aan te gaan en willen transformeren zodat ze hun eigen diepe waarheid kunnen leven. In deze tijd gaat dat sneller dan vroeger doordat de energie frequentie op de aarde hoger is waardoor we sneller transformeren naar een hoger Bewustzijn. Het is dus precies de juiste tijd om nu te starten met dit transformatieproces. En je hoeft het niet alleen te doen want ik ben er voor jou.

Mijn missie 

Ik ben er voor al die mooie, bewuste Vrouwen die bij hun ontwikkeling een handje hulp nodig hebben. Voor alle prachtige en bijzondere millenials die vastlopen en willen gaan aarden, voor kindjes die geboren worden en hulp nodig hebben om in hun lijfje te zakken en voor ieder die zich geroepen voelt om dit leven haar volle potentie te leven. Tevens voel ik dat het collectieve vrouwenveld een beroep op mij doet vanuit het Hogere: Vrouwen mogen op gaan staan en hun waarheid spreken vanuit hun hart en buik! Zodat ze zichzelf gaan laten horen en eeuwen van donkere energie transformeren naar het licht. Het onderdrukte vrouwelijke is pure kracht die weer mag gaan stromen! Ze nemen hun man mee op deze weg waardoor ook zij in een transformatieproces komen. Van daaruit kan een relatie vanuit Bewustzijn en gelijkwaardigheid ontstaan.

Je bent welkom!

Voel je je geroepen, herken je jezelf, wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met me op zodat we samen aan de slag kunnen gaan.

No time to waste, iedere minuut van je leven is belangrijk!

Liefs, Marjolein

12 jaar aan beroepsopleidingen en 21 jaar praktijk ervaring om jou verder te helpen

Diploma’s en certificaten

Opleidingen en Trainingen

1994-1998 Diploma Fysiotherapie / Heerlen
2007-2011 Diploma Natuurgeneeskundig Therapeute / Europese Academie / Maastricht
2009 Certificaat EFT ( Emotional Freedom Techniques) / Apeldoorn
2010 McKenzie Therapeute A t/m E
2012 Certificaat Mindfulness Trainster / See True / Maastricht
2013 Certificaat Abdomen 1 / Viscerale Therapie/Barral / Doorn
2012-2015 Diploma Cranio Sacraal Therapeute / Upledger Instituut / Doorn
2014 Certificaat Van Dixhoorn/ Ademhaling en ontspanning/Arnhem
2015 Medical Taping Certificaat Fysiotherapie/ Geleen
2015 Certificaat Cranio Sacraal Therapie bij Hoofdpijnklachten/ Upledger Instituut/ Doorn
2016 Talking to the Heart / Meditatieve Cranio Sacraal Therapie / Peirsman Academie/ Bussum
2017 Trauma Begeleiding en Emotie Regulatie 1/ Upledger Instituut/ Oudewater
2018 Trauma Begeleiding en Emotie Regulatie 2/ Upledger Instituut/ Oudewater
2018 Jaartraining ‘Verlangen naar Verbinding’ Jan de Boer en Caroline van Wijngaarden / Orvelte/ Certificaat
2019 Schussler zouten- de biochemie/ Bram Zaalberg/ Horst
2019-2020 Vipassana Cursus- 10 dagen in edele Stilte/ Pajjota Centrum/ Dilsen-Stokkem (B)
2021 Bekkenmassage – Arnhem
2022 Integraal Bekken Therapeute/IPT Zeist- Jaaropleiding
2022 Lomi Lomi Healing Massage – Jaartraining

 

2012- heden Talloze workshops, weekenden en weektrainingen Tantra