Over mij

Dit is mijn weg.

Marjolein Gerlag

Hallo Mooie Sensitieve Vrouw!

Mijn naam is Marjolein Gerlag. Ik ben geboren als hoog sensitieve vrouw. De eerste 30 jaar van mijn leven heb ik vooral vreselijk lopen stoeien met mijn hooggevoeligheid. Ik begreep er zelf helemaal niets van en de mensen om mij heen ook niet. Ik voelde me ongelukkig, had klachten en begreep absoluut niet wat ik op deze planeet te zoeken had. Ik herinner me dat ik regelmatig de gedachte had, dat het voor mij ook prima was om dood te gaan. Op alle vlakken ervoer ik chaos, pijn en vooral een diep gevoel van niet begrepen worden. Ik heb een lange zoektocht mogen bewandelen het eerste deel van mijn leven. Herstellen op alle niveaus en begrijpen hoe ik voor mezelf moest gaan zorgen waren wezenlijk in mijn ontwikkeling. Inmiddels ben ik heel dankbaar dat ik dit heb mogen leren en mag doorgeven aan diegenen die dit nodig hebben.

Iets voor mijn dertigste liep ik helemaal vast in mijn leven op alle fronten. Ik kon nog maar een klein stukje wandelen en daar moest ik een dag van uitrusten. Mijn weerstand was verdwenen: zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch was ik zwak, ziek en vervuild. De medische wereld kon me niet verder helpen en ondanks hun goede intenties had ik al snel door dat ik daar niets te halen had. Via een lieve werkgeefster kwam ik terecht bij een natuurgeneeskundig therapeute. Zij gaf me de eerste aanzet en begon bij de basis: Voeding, reinigen, ondersteunen, opbouwen van weerstand en belastbaarheid in mijn lijf. Ik mocht werken aan mijn fundamenten, zodat ik kon gaan aarden. Ik mocht mijn grenzen aan gaan geven. En ik begon langzaamaan te begrijpen dat ik het zelf in de hand had en langzaam werd ik sterker en kreeg ik weer vertrouwen in mijn lijf en het leven. Door aan mijn basis te werken, verdwenen al veel klachten. Door deze super goede resultaten werd ik geïnspireerd om zelf ook natuurgeneeskunde te gaan studeren.

Na deze studie ben ik direct ‘doorgevlogen’ naar de Cranio Sacraal opleiding. En daar …. kwam ik thuis! Eindelijk voelde ik mij begrepen, gehoord en gezien precies zoals ik Ben. Eindelijk mocht ik alles laten zien wat er nog in mijn binnenste getransfomeerd wilde worden. Daar merkte ik dat ik niet raar ben en dat mijn gevoelskwaliteiten, helderhorendheid en helderziendheid prachtige hulpmiddelen zijn, die ik mag ontwikkelen en inzetten tijdens mijn werk. Dat mijn vrouwelijke Kracht en Zachtheid prima zijn en mijn intuïtie dusdanig goed, dat ik daar helemaal op kan vertrouwen. Dat mijn hart en ziel me de weg wijzen via mijn lijf. Het is het grootste kado wat ik mezelf heb gegeven.

De opleiding Cranio Sacraal Therapie en het jarenlang volgen van bewustzijns consulten, trainingen, yoga, meditatie, tantrische trainingen en opleidingen heeft ertoe geleid dat ik sta waar ik nu sta: Ik ben er helemaal klaar voor om sensitieve vrouwen die vastlopen te begeleiden op hun pad, naar leven vanuit hun hart. Vrouwen die bereid zijn het écht aan te gaan en willen transformeren. In deze tijd gaat dat wat sneller dan vroeger: Door de hoge energie frequentie mogen we sneller transformeren naar een hoger Bewustzijn. Ik ben er voor al die Sensitieve Vrouwen (en hun partners en kinderen!) die hierbij een handje hulp nodig hebben. Voor al die prachtige, bijzondere millenials die vastlopen en willen gaan aarden, voor kindjes die geboren worden en hulp nodig hebben om in hun lijfje te zakken, voor ieder die zich geroepen voelt om dit leven haar volle potentie te leven. Tevens voel ik dat het collectieve vrouwenveld een beroep op mij doet vanuit het Hogere: Vrouwen mogen op gaan staan, hun waarheid spreken vanuit hun hart. Zichzelf laten horen en eeuwen van donkere energie transformeren naar het licht.

Dit is mijn missie. Dit is wie ik Ben. Dit is wat mijn ziel mag doen op deze Aarde.

Welkom!

Liefs, Marjolein

12 jaar aan beroepsopleidingen en 21 jaar praktijk ervaring om jou verder te helpen

Diploma’s en certificaten

Opleidingen en Trainingen

1994-1998 Diploma Fysiotherapie / Heerlen
2007-2011 Diploma Natuurgeneeskundig Therapeute / Europese Academie / Maastricht
2009 Certificaat EFT ( Emotional Freedom Techniques) / Apeldoorn
2010 McKenzie Therapeute A t/m E
2012 Certificaat Mindfulness Trainster / See True / Maastricht
2013 Certificaat Abdomen 1 / Viscerale Therapie/Barral / Doorn
2012-2015 Diploma Cranio Sacraal Therapeute / Upledger Instituut / Doorn
2014 Certificaat Van Dixhoorn/ Ademhaling en ontspanning/Arnhem
2015 Medical Taping Certificaat Fysiotherapie/ Geleen
2015 Certificaat Cranio Sacraal Therapie bij Hoofdpijnklachten/ Upledger Instituut/ Doorn
2016 Talking to the Heart / Meditatieve Cranio Sacraal Therapie / Peirsman Academie/ Bussum
2017 Trauma Begeleiding en Emotie Regulatie 1/ Upledger Instituut/ Oudewater
2018 Trauma Begeleiding en Emotie Regulatie 2/ Upledger Instituut/ Oudewater
2018 Jaartraining ‘Verlangen naar Verbinding’ Jan de Boer en Caroline van Wijngaarden / Orvelte/ Certificaat
2019 Start opleiding bio-dynamische Cranio Sacraal Therapie / Peirsman Academie/ Bussum

2012- heden Talloze workshops, weekenden en weektrainingen Tantra