Over mij

Dit is mijn weg.

over mij tekst

Marjolein Gerlag

Hallo dappere Vrouw!

Mijn naam is Marjolein Gerlag en ik ben geboren als hoog sensitieve vrouw. De eerste 30 jaar van mijn leven heb ik vooral vreselijk lopen stoeien met mijn hooggevoeligheid. Ik begreep er zelf helemaal niets van en de mensen om mij heen ook niet. Ik voelde me ongelukkig, had klachten en begreep absoluut niet wat ik op deze planeet te zoeken had. Regelmatig had ik de gedachte dat het voor mij ook prima was om dood te gaan. Het maakte me niet zoveel uit en op alle vlakken ervoer ik chaos, pijn en vooral een diep gevoel van niet begrepen worden.

Ik heb een lange zoektocht mogen bewandelen tijdens het eerste deel van mijn leven. Herstellen op alle niveaus en begrijpen hoe ik voor mezelf moest gaan zorgen waren wezenlijk in mijn ontwikkeling. Inmiddels ben ik heel dankbaar dat ik dit heb mogen leren en mag doorgeven aan diegenen die dit nodig hebben.

Iets voor mijn dertigste liep ik helemaal vast in mijn leven en kon ik nog maar een klein stukje wandelen waarvan ik vervolgens een dag van moest uitrusten. Mijn weerstand was verdwenen en zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch was ik zwak, ziek en vervuild. De medische wereld kon me niet verder helpen en ondanks hun goede intenties had ik al snel door dat ik daar niets te halen had. Uiteindelijk kwam ik terecht bij een natuurgeneeskundige en zij gaf me de eerste aanzet tot herstel: Voeding, reinigen, ondersteunen en het opbouwen van weerstand en de belastbaarheid in mijn lijf.

De basis

Ik mocht werken aan mijn basis zodat ik kon gaan aarden. Ik leerde om mijn grenzen aan te geven en ik begon langzaam te begrijpen dat ik het zelf in de hand had. Stap voor stap werd ik sterker en kreeg ik weer het nodige vertrouwen in mijn lijf en het leven. Door aan mijn basis te werken, verdwenen veel van mijn klachten. Omdat ik zulke goede resultaten had, werd ik geïnspireerd om zelf natuurgeneeskunde te gaan studeren.

Thuis komen

Na de studie natuurgeneeskunde ben ik direct ‘doorgevlogen’ naar de Cranio Sacraal opleiding en daar …. kwam ik thuis! Eindelijk voelde ik mij begrepen, gehoord en gezien precies zoals ik ben omdat dit een plek was waar ik alles mocht laten zien wat er nog in mij getransformeerd wilde worden. Ik leerde er dat ik niet raar ben en dat mijn gevoelskwaliteiten, helderhorendheid en helderziendheid prachtige hulpmiddelen zijn, die ik mag ontwikkelen en inzetten tijdens mijn werk. Dat mijn vrouwelijke kracht en zachtheid prima zijn en mijn intuïtie dusdanig goed, dat ik daar helemaal op kan vertrouwen. Ik begon te voelen dat mijn hart en ziel me de weg wijzen via mijn lijf. Het is het grootste kado wat ik mezelf heb gegeven.

Specialisatie

Binnen mijn werkveld als Cranio Sacraal Therapeute voelde ik al jaren dat ik graag verder wilde werken me het vrouwelijke bekken, zowel uit- als inwendig. Helaas was er op dat moment nog geen opleiding voorhanden die voldeed aan mijn wensen en stevig in het therapeutische spectrum stond. Echter, in 2021 kwam ik in aanraking met de opleiding Integral Pelvic Practitioner (IPT) in Zeist en was ik ‘om’. Mijn doorgroei-wens werd eindelijk vervuld en in 2022 jaar heb ik deze specialisatie in het inwendige vrouwelijke bekkenwerk voltooid. Deze integrale vorm van behandelen past als een handschoen in mijn bestaande praktijk aanbod en heb ik volledig kunnen integreren in mijn praktijk. Het is prachtig, liefdevol en intens werk waarbij ik je help om nog verder te landen in je bekken, met behulp van uitwendige- en inwendige technieken.

Ik ben er klaar voor!

Alle gevolgde opleidingen, ervaring in het werkveld en het jarenlang volgen van consulten en trainingen, yoga en meditatie, tantrische trainingen en vele cursusweken hebben ertoe geleid dat ik sta waar ik nu sta. Ik ben er helemaal klaar voor om vrouwen die vastlopen te begeleiden naar een leven vanuit de verbinding met hun hart en bekken. Ik ben klaar voor vrouwen die bereid zijn het écht aan te gaan en willen transformeren zodat ze hun eigen diepe waarheid kunnen leven. In deze tijd gaat dat sneller dan vroeger doordat de energie frequentie op de aarde hoger is waardoor we sneller transformeren naar een hoger Bewustzijn. Het is dus precies de juiste tijd om nu te starten met dit transformatieproces. En je hoeft het niet alleen te doen want ik ben er voor jou.

Mijn missie 

Ik ben er voor al die prachtvrouwen die bij hun volgende stap een handje hulp nodig hebben. Voor allen die vastlopen en willen gaan aarden, groeien en bloeien. Voor ieder die zich geroepen voelt om dit leven haar volle potentie te leven. Tevens voel ik dat het collectieve vrouwenveld een beroep op mij doet vanuit het Hogere: Wij vrouwen mogen op gaan staan en gaan leven vanuit hart en buik! Met duidelijke grenzen en een zacht, liefdevol hart. Het eeuwenlang onderdrukte vrouwelijke is pure kracht die weer mag gaan stromen! En van daaruit kan ook een gelijkwaardige partnerrelatie groeien.

Voel je het verlangen naar de volgende stap, herken je jezelf in dit verhaal of wil je meer weten over of en hoe ik iets voor je kan betekenen? Neem dan  contact met me op zodat we samen kunnen gaan kijken naar je wensen en verlangens in dit leven!

Welkom!

Liefs, Marjolein

12 jaar aan beroepsopleidingen en 25 jaar praktijk ervaring om jou verder te helpen

Diploma’s en certificaten

Opleidingen en Trainingen

1994-1998 Diploma Fysiotherapie / Heerlen
2007-2011 Diploma Natuurgeneeskundig Therapeute / Europese Academie / Maastricht
2009 Certificaat EFT ( Emotional Freedom Techniques) / Apeldoorn
2012 Certificaat Mindfulness Trainster / See True / Maastricht
2013 Certificaat Abdomen 1 / Viscerale Therapie/Barral / Doorn
2012-2015 Diploma Cranio Sacraal Therapeute / Upledger Instituut / Doorn
2014 Certificaat Van Dixhoorn/ Ademhaling en ontspanning/Arnhem
2015 Medical Taping Certificaat Fysiotherapie/ Geleen
2015 Certificaat Cranio Sacraal Therapie bij Hoofdpijnklachten/ Upledger Instituut/ Doorn
2016 Talking to the Heart / Meditatieve Cranio Sacraal Therapie / Peirsman Academie/ Bussum
2017 Trauma Begeleiding en Emotie Regulatie 1/ Upledger Instituut/ Oudewater
2018 Trauma Begeleiding en Emotie Regulatie 2/ Upledger Instituut/ Oudewater
2018 Jaartraining ‘Verlangen naar Verbinding’ Jan de Boer en Caroline van Wijngaarden / Orvelte/ Certificaat
2019 Schussler zouten- de biochemie/ Bram Zaalberg/ Horst
2019-2020 Vipassana Cursus- 10 dagen in edele Stilte/ Pajjota Centrum/ Dilsen-Stokkem (B)
2021 Bekkenmassage voor vrouwen- Arnhem
2022 Integraal Bekken Therapeute/IPT Zeist- Jaaropleiding – Diploma

 

2012- heden Talloze workshops, weekenden en weektrainingen Tantra