Cranio Intensive Week

Algemeen

Deze week duiken we in de wereld van de fascie en het zenuwstelsel. Jouw eigen proces krijgt hierbij alle ruimte op weg naar ontspanning & balans. Cranio sessies worden aangevuld met wat er nodig is aan ander lichaamswerk, zoals ademwerk.

Groepsgrootte
Er is plek voor maximaal 14 deelnemers

Data en tijd

Maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei 2024
We starten op maandag om 9.30 uur, de andere dagen werken we van 10.00 -17.00 uur.

Overige informatie

Jouw bijdrage
Early birds € 666,- (beperkt aantal en tot 1 maart): Uitverkocht
Midprice: €699,- (t/m 22 maart, nog 2 beschikbaar)
Regulier ticket € 722,- (vanaf 23 maart, nog 4 tickets beschikbaar)

Inclusief: Overheerlijke vegan & glutenvrije lunch, lekkers, fruit, water, thee, een uitgebreide Cranio syllabus met illustraties, een certificaat van deelname & een onvergetelijke week met prachtige verbindingen!
Exclusief: Overnachting (op verzoek krijg je een lijst met mogelijkheden in de buurt van de locatie)

Locatie
Flowtime, een heerlijke buitenlocatie in Nederweert.

Welkom bij de Cranio Intensive Week; een week met een gouden randje!

Centraal staan Balans & Ontspanning door vrij te laten wat je niet meer dient en te (her-)verbinden met je kern middels Cranio Sacraal & ander lichaamswerk.
Tijdens deze week geef en ontvang je. Je leert nieuwe vaardigheden en maakt intensief kennis met de werking van Cranio Sacraal. Na afloop kun je op een veilige manier een diepe ontspannende sessie geven op het hele lijf inclusief de schedel. Je vaardigheden kun je direct inzetten om je naasten te ondersteunen of je mag ze integreren in je bestaande sessies/praktijk.

Tijdens deze week kom je zelf ook in een proces doordat we de diepte opzoeken. Het cranio-programma wordt daarom aangevuld met wat er op dat moment nodig is om fasciale release (ontlading van spanning) in jouw lijf verder te ondersteunen. Denk aan ademwerk, actieve/passieve meditatie, ontlading m.b.v. dans en expressie, deelcirkels, yoga en/of verbindingsoefeningen. Alles wordt afgestemd op de groepsenergie.

Wanneer is deze intensieve week geschikt voor jou?

  • Je kunt jezelf dragen op alle vlakken (er ontstaat tijdens de training een krachtig helend veld, wat onderliggende emoties/trauma’s kan triggeren)
  • Je hebt al wat ‘voorwerk’ gedaan (lichaamswerk of ander bewustzijnswerk)
  • Je bent bereid jezelf te openen en te delen met de groep
  • Je voelt commitment om de Cranio lesblokken te volgen gedurende alle dagen (we werken in tweetallen)
  • Je voelt affiniteit met lichaamswerk en wil meer leren over Cranio Sacraal Therapie
  • Je wilt ervaren wat Cranio voor jou kan betekenen
  • Je voelt dat je je laagjes wilt afpellen en bent klaar voor je volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling
  • Je wilt nieuwe vaardigheden leren en deze integreren in een bestaande praktijk
  • Oud cursisten zijn welkom om hun vaardigheden te oefenen en te verdiepen tijdens deze prachtige week
  • Vrouwen & mannen zijn welkom

Deze week wordt gedragen door een liefdevol en ervaren team dat zorgt voor een veilige bedding en Aanwezigheid (scroll naar beneden wanneer je ons wilt ontmoeten). De leiding tijdens deze week ligt bij Marjolein Gerlag, docente & therapeute Cranio Sacraal Therapie en praktijkhoudster van Praktijk ‘Sensitieve Vrouw’ in Roermond.
Er vindt vooraf aan je deelname een telefonische intake plaats om samen af te stemmen en te kijken of deze cursus op dit moment voor jou geschikt is. Voel je een JA en wil je bij deze bijzondere training aanwezig zijn? Ik ben benieuwd naar je! Stuur me een e-mail op klik op ‘Aanmelden’. Wanneer je je telefoon nummer doorgeeft, bel ik je voor een intake gesprek.

Wil je weten wat anderen vonden van deze week? Scroll naar beneden voor de filmpjes! Daar vind je ook info over het programma, het team en de locatie.

Welkom!
Liefs,

Marjolein & Team.

cranio-intensive-week-website

Programma

Het programma is een richtlijn en kan uitlopen en/of aangepast worden aan wat er op dat moment nodig is voor de groep. Het programma buiten de Cranio blokken staat niet vast, er wordt ingezet wat de groep op dat moment dient. Lunchtijd is minimaal 1 uur per dag en iedere dag werken we van 10-17 uur, m.u.v de maandag (start om 9.30).

Maandag 29 april 2024

9-9.30 uur: welkom & landen met thee en lekkers
Ochtendblok start om 9.30 uur: voorstellen ~ theorie en eerste praktijkronde Cranio Sacraal Therapie
LUNCH
Middagblok ~ tweede praktijkronde Cranio Sacraal & vragen & wat er nodig is aan delen

Dinsdag 30 april 2024

Ochtendblok start om 10 uur: nader in te vullen naar behoefte en energie van de groep
LUNCH
Middagblok: theorie & Praktijk Cranio Basis met verdiepende ontspanningstechnieken (Still Points)

Woensdag 1 mei 2024

Ochtendblok start om 10 uur: ademcirkel & ontspannings-sessie met klanken
LUNCH
Middagblok: praktijk Cranio Sacraal Basis

Donderdag 2 mei 2024

Ochtendblok start om 10 uur: theorie & praktijk Cranio schedeltechnieken
LUNCH
Middagblok: praktijk Cranio Sacraal schedeltechnieken

Vrijdag 3 mei 2024

Ochtendblok start om 10 uur: nader in te vullen naar behoefte en energie van de groep
LUNCH
Middagblok: praktijk Cranio Sacraal, complete sessie geven & ontvangen / vragen / afronding

Sandra over de Cranio Intensive Week

Het Team

Marjolein Gerlag ~trainster/docente/ therapeute & eigenaresse bij Praktijk ‘Sensitieve Vrouw’

Lichaamswerk loopt als een rode draad door mijn leven en heeft me geholpen te Zijn waar ik nu ben. Ik ben gepassioneerd, ik hou van Stilte & de natuur, zuiverheid en sensitiviteit horen bij hoe ik leef. Ik heet je van harte welkom met alles wat er in jou Aanwezig is!

Erik Frissen ~Assistent & Stille Kracht

Erik zit in het laatste jaar van de opleiding tot Cranio Sacraal Therapeut en is afgestudeerd als ademcoach. Hij is de partner van Marjolein, die hij perfect weet aan te vullen deze week. ~geduld ~rust ~Stille Kracht ~ groot hart ~zachtheid ~kennis ~vaardigheden ~luisteren ~natuur ~gevoeligheid ~water

Natascha Pulles ~Assistente, vliegende engel & bewaakster van het veld

Natascha heeft de zowel de basiscursus als de Cranio Intensive Week bij mij gevolgd en brengt haar intuitie, heldere blik en zachte kracht mee deze week. Ze zal assisteren waar en wanneer nodig.  ~zachtheid ~ verbondenheid ~eerlijkheid ~zelfreflectie ~inleven ~hartsverbinding ~vleugje chaos ~ en vooral: engel eerste klas!

Vicky Jeurissen ~ kokkin

Vicky heeft een passie voor bewuste voeding en koken en neemt de jaargetijden in haar gerechten mee. Ze kookt deze week met heel haar hart & ziel voor ons. Ook de middag versnapering komt uit haar vegan keuken. ~buitenmens ~creatief ~actie ~veelzijdigheid ~bezige bij ~liefde voor alles wat leeft ~enthousiasme

Locatie

Voor deze bijzondere week met een gouden randje hebben we een rustige, prachtige locatie afgehuurd, omgeven door de natuur. We zijn deze week de enige groep en hebben de hele accomodatie- inclusief de prachtige tuin- geheel tot onze beschikking. Buiten eten, stilte, cirkels & delen horen bij goed weer zeker tot de mogelijkheden. De rustige omgeving is helend, net als het groen en de wijdse blik. De trainingszaal bevindt zich op de begane grond en grenst aan de tuin middels glazen puien. Er is een keuken en een plek waar we samen kunnen eten. Tijdens de Cranio week zullen we in het centrum ook stilteruimtes inrichten waar je je terug kan trekken. Kortom: aan alles is gedacht en je hoeft alleen maar te genieten! De trainingslocatie ligt in het buitengebied van Nederweert, een auto is nodig (carpoolen is mogelijk, laat het me weten).

Meer informatie en adresgegevens omtrent de locatie ontvang je na je inschrijving.

NB: We adviseren je- in verband met de intensiteit en de nodige integratietijd – om gedurende deze week in de buurt van de leslocatie te overnachten en in de ‘bubbel’ te blijven en even uit je ‘gewone levensroutine’ te stappen. Hierdoor heb je meer rendement van deze week. Een lijst met mogelijkheden tot overnachting is beschikbaar, laat het me weten.

Aanmeldformulier

Wat vonden anderen van deze week?

Erik over de Cranio Intensive Week

Mariska over de Cranio Intensive Week

Natascha deelt over de Cranio Intensive Week