Cranio Intensive Week

Algemeen

Cranio sacraal sessies en aanvullend lichaamswerk zorgen voor evenwicht en balans

Data en tijd

Maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober 2024

Overige informatie

Tickets:
Early birds € 666,- (tot 20 september)
Regulier: €699,- (vanaf 21 september)

Cranio Intensive Week: een diepe duik in jezelf

Tijdens deze intensieve week staan cranio sacraal therapie en jij als mens centraal. Door de balans te (her-)vinden in jezelf en de ontspanning op te zoeken in je lijf, laat je alles vrij wat jou nog belemmert om vrij te stromen. Tijdens deze intensieve cranio sacraal cursus van 5 dagen maak je weer verbinding met je ware zelf, jouw kern.

De cranio intensive week is een heel bijzonder kado aan jezelf: jouw persoonlijke proces wordt deze week ook belicht waardoor je kunt groeien en bloeien. Aan de andere kant biedt deze cranio cursus je de mogelijkheid om je praktische vaardigheden te ontwikkelen en te verdiepen wanneer je zelf een praktijk hebt. Je hoeft echter geen therapeut te zijn om deze cranio cursus te volgen! Denk je er wel eens aan om een langdurige cranio sacraal opleiding te gaan volgen? Ook dan ben je in deze week aan het goede adres; je krijgt een goede indruk van wat cranio sacraal therapie is en hoe het een waardevolle aanvulling voor jou kan zijn, zowel persoonlijk als professioneel gezien.

De cranio sacraal intensive week vindt plaats van 21 tot en met 25 oktober op een fantastische buitenlocatie in Midden-Limburg (omgeving Roermond).

Dit mag je verwachten van de cranio intensive week

Tijdens de cranio week geef & ontvang je cranio sacraal sessies. Je leert de achtergronden van de cranio sacraal therapie kennen, je leert nieuwe vaardigheden en maakt kennis met de werking van het cranio sacraal systeem; de fascie en het zenuwstelsel. Door de diepte tijdens deze week op te zoeken, doorloop je een transformatieproces en kom je dichter bij jezelf. Je gaat lichter, vrijer, wijzer en in balans naar huis.

Na deze training kun je op een veilige manier een ontspannende cranio sessie geven op het hele lichaam inclusief de schedel. Je mag de geleerde vaardigheden direct integreren in jouw werkveld of inzetten om je naasten te ondersteunen.

Sandra over de Cranio Intensive Week

Een diepe duik in jezelf: aanvullend lichaamswerk

De cranio sacraal sessies lopen als een rode draad door de cranio intensive week en worden aangevuld met aanvullend lichaamswerk die het proces van ‘spanning vrijmaken’ volledig ondersteunen. Je kunt hierbij denken aan: diep ademwerk, (actieve-) meditatie, ontladen en ontspannen door middel van dans en expressie, contactoefeningen en deelcirkels. Alles om jou en je lijf meer in balans te laten komen!

Dit aanvullend lichaamswerk wordt afgestemd op de groepsenergie en wat er nodig is in het moment. Ook zullen er deelcirkels plaatsvinden waarin je van hart tot hart kunt delen wat er in je omgaat en gesteund wordt in je persoonlijke proces.

Er ontstaat tijdens deze training een krachtig helend veld waardoor oud zeer, trauma en emoties getriggerd kunnen worden. Het is belangrijk dat je jezelf hierin kunt dragen wanneer je deelneemt. Dit betekent dat je weet wat je grote thema’s zijn. dat je hier ook al eens naar hebt gekeken en dat je weet hoe je jezelf kunt reguleren wanneer deze getriggerd worden. Ben je hier onzeker over, dan bespreken we dit samen tijdens het intake gesprek.

Voor wie is deze intensieve week geschikt?

Deze bijzondere week is geschikt voor iedereen die wil ervaren wat cranio sacraal therapie kan betekenen voor zichzelf en/of een ander. De intentie van deze week is het veilig aanleren van een cranio sacraal stappenplan gericht op ontspanning en het vrijkomen van  opgeslagen spanningen en emoties. Hierdoor komt het zelfgenezend vermogen op gang en komt er innerlijke rust en balans in het zenuwstelsel. En dat merk je in je lijf en in je hoofd!

Heb jij:

 • Een verlangen naar persoonlijke ontwikkeling en wil je de volgende stap maken in je persoonlijk proces?
 • Interesse in de werking van het cranio sacraal systeem?
 • Affiniteit met lichaamswerk en wil je meer leren over deze subtiele vorm van therapie?
 • Enige ervaring met ander lichaamswerk?
 • Een bestaande praktijk en wil je deze bijzondere vorm van therapie integreren?

Wil jij:

 • Ervaren wat cranio sacraal therapie voor jezelf en een ander kan betekenen?
 • Je volgende stap zetten in het afpellen van lagen en tot je kern komen?
 • Leren hoe je aanraakt met aandacht vanuit no-mind en space holding?
 • Meer leren vertrouwen op je gevoel en intuïtie?
 • Je nieuwe vaardigheden direct inzetten voor je naasten of in je bestaande werkveld?
 • Eerst meer weten en ervaren omdat je overweegt om zelf cranio sacraal therapeut te worden?

Dan is deze intensive iets voor jou!

♥ Vrouwen en mannen zijn welkom in deze mooie trainingsweek!
♥ Tijdens deze week vragen we jouw commitment ten aanzien van de cranio sacraal lesblokken

♥ Ben je oud cursist? Dan heb je alle ruimte om tijdens deze week je vaardigheden te oefenen en deze (en jezelf!) te verdiepen.

Een kennismaking is altijd vrijblijvend en kost je alleen tijd!

Erik over de Cranio Intensive Week

Mariska over de Cranio Intensive Week

Natascha deelt over de Cranio Intensive Week

Het team

Deze mooie week wordt gedragen door een ervaren en liefdevol team. Wij zorgen voor een veilige bedding en Aanwezigheid. De leiding ligt bij mij, Marjolein Gerlag, docente en therapeute cranio sacraal therapie en praktijkhoudster van Praktijk ‘Sensitieve Vrouw’ te Roermond. Met mijn jarenlange praktijkervaring, kennis en intuïtie neem ik je tijdens deze week stap voor stap mee.

Cranio sacraal therapie is een integrale therapie die ervan uit gaat dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn. Het biedt een verfijnde en tegelijkertijd krachtige weg naar heling op diepere lagen. Het geeft je de kans om fysieke spanningen en emotionele pijn vrij te laten en heeft een transformerend effect op je welzijn! Marjolein Gerlag.

Fijn dat je erbij bent! Ik bel je zsm voor een intake gesprek. Twijfel je nog? Maak dan gerust een afspraak voor een gratis kennismaking-en adviesgesprek. Marjolein.

Meet our team!

Marjolein Gerlag – docente

Erik Frissen – mede drager

Natasja Bonaparte – mede draagster

Vicky Jeurissen – kokkin

De cursuslocatie

De lesdagen vinden plaats op een buiten(gewone) locatie in de omgeving van Roermond (Limburg). Voor deze training hebben we de locatie inclusief de prachtige tuin voor onszelf. Rust, ruimte, groen en aarding is voelbaar op deze plek en geeft een extra dimensie aan de week. We richten ook stilteruimtes in zodat je je terug kunt trekken.

We adviseren je -in verband met de intensiteit en de nodige integratietijd- om in de buurt te overnachten. Zo blijf je in je ‘bubbel’ en haal je meer rendement uit deze week. Een lijst met overnachtingsmogelijkheden in Midden-Limburg is beschikbaar.

Cursuslocatie

Wat krijg je?

Je ticket is inclusief:

♥ Btw
♥ Uitgebreide Cranio syllabus met handige illustraties
♥ Certificaat van deelname
♥ Uitgebreide, overheerlijke lunch & versnaperingen (vegan & glutenvrij)
♥ Begeleiding na de training wanneer je vragen hebt m.b.t sessies
♥ Een heleboel liefde en prachtige verbindingen met gelijkgestemden

Je ticket is exclusief overnachting. Een lijst met overnachtingsmogelijkheden is beschikbaar in Midden-Limburg.

Aanmeldformulier