Cranio Intensive Week

Algemeen

Deze week duiken we in de wereld van de fascie en het zenuwstelsel. Jouw eigen proces krijgt hierbij alle ruimte op weg naar ontspanning & balans. Cranio sessies worden aangevuld met wat er nodig is aan actieve fascie-release, ademwerk en meer…

Groepsgrootte
Er is plek voor maximaal 14 deelnemers

Data en tijd

Deze ‘Cranio Intensive Week’ vindt plaats van maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober 2023. We starten op maandag om 9.30 uur, de andere dagen werken we van 10.00 -17.00 uur.

Overige informatie

Jouw bijdrage
Early birds tot en met 31 juli voor € 555,00
Vanaf 1 augustus betaal je voor je plek € 611,00

Inclusief: Vega(-n) lunch, gezonde snacks, fruit, water, thee, koffie en een uitgebreide syllabus.
Exclusief: Overnachting (op verzoek krijg je een lijst met mogelijkheden in de buurt van de locatie)

Locatie
Buitengebied van Roermond, scroll naar beneden voor meer info.

Welkom bij de Cranio Intensive Week!

Centraal staan Balans & Ontspanning door vrij te laten wat je niet meer dient en te (her-)verbinden met je kern middels Cranio Sacraal & meer.
Tijdens deze week geef en ontvang je dit bijzondere lichaamswerk. Je leert nieuwe vaardigheden en maakt intensief kennis met de werking van Cranio Sacraal. Na afloop kun je op een veilige manier een diepe ontspannende sessie geven op het hele lijf inclusief de schedel. Je vaardigheden kun je direct inzetten om je naasten te ondersteunen of je mag ze integreren in je bestaande sessies/praktijk.

Tijdens deze week kom je zelf ook in een proces van loslaten. Het cranio-programma wordt daarom aangevuld met wat er op dat moment nodig is om fasciale release in jouw lijf verder te ondersteunen. Denk aan ademwerk, actieve/passieve meditatie, release m.b.v dans en expressie, deelcirkels, yoga en/of verbindingsoefeningen, wandelen.

Wanneer is deze intensieve week geschikt voor jou?

  • Je kunt jezelf dragen op alle vlakken (er ontstaat tijdens de training een krachtig helend veld, wat onderliggende emoties/trauma’s kan triggeren)
  • Je hebt al wat ‘voorwerk’ gedaan (lichaamswerk of ander bewustzijnswerk)
  • Je bent bereid jezelf te openen en te delen met de groep
  • Je voelt commitment om de Cranio lesblokken te volgen gedurende alle dagen (we werken in tweetallen)
  • Je voelt affiniteit met lichaamswerk en wil meer leren over Cranio Sacraal Therapie
  • Je wilt ervaren wat Cranio voor jou kan betekenen.
  • Je voelt dat je je laagjes wilt afpellen en bent klaar voor je volgende stap
  • Je wilt als therapeut(-e) nieuwe vaardigheden leren en deze integreren in een bestaande praktijk
  • Oud cursisten zijn welkom om hun vaardigheden te oefenen en te verdiepen
  • Vrouwen & mannen zijn welkom!

Deze week wordt gedragen door een liefdevol en ervaren team dat zorgt voor een veilige bedding en Aanwezigheid (scroll naar beneden wanneer je ons wilt ontmoeten). De leiding tijdens deze week ligt bij Marjolein Gerlag, docente & therapeute Cranio Sacraal Therapie en praktijkhoudster van Praktijk ‘Sensitieve Vrouw’ in Roermond.
Er vindt een telefonische intake plaats om samen af te stemmen en te kijken of deze cursus op dit moment voor jou geschikt is. Voel je een JA en wil je bij deze bijzondere training aanwezig zijn? Ik ben benieuwd naar je! Stuur me een e-mail op klik op ‘Aanmelden’. Wanneer je je telefoon nummer doorgeeft, bel ik je voor een intake gesprek.

Welkom!
Liefs,

Marjolein & Team. Wil je meer weten over het programma, het team en de locatie van deze week? Scroll dan naar beneden.

cranio-sacraal-intensive

Programma

Het programma is een richtlijn en kan uitlopen en/of aangepast worden aan wat er op dat moment nodig is voor de groep. Het programma buiten de Cranio blokken staat niet vast, er wordt ingezet wat de groep op dat moment dient. Lunchtijd is minimaal 1 uur per dag en iedere dag werken we van 10-17 uur, m.u.v de maandag (start om 9.30).

Maandag 16 oktober 2023

9-9.30 uur: Welkom & landen met thee en lekkers
Ochtendblok start om 9.30 uur: Voorstellen ~ theorie en praktijkronde Cranio Basis
LUNCH
Middagblok ~ tweede praktijkronde Cranio Sacraal & vragen & wat er nodig is aan delen

Dinsdag 17 oktober 2023

Ochtendblok start om 10 uur: Nader in te vullen naar behoefte en energie van de groep
LUNCH
Middagblok: Theorie & Praktijk Cranio Basis met verdiepende Still Points

Woensdag 18 oktober 2023

Ochtendblok start om 10 uur: Praktijk Cranio Sacraal Basis
LUNCH
Middagblok: Ademcirkel & Ontspannings-sessie met klanken

Donderdag 19 oktober 2023

Ochtendblok start om 10 uur: Theorie & praktijk Cranio Schedeltechnieken
LUNCH
Middagblok: Praktijk Cranio Sacraal Schedeltechnieken

Vrijdag 20 oktober 2023

Ochtendblok start om 10 uur: Nader in te vullen naar behoefte en energie van de groep
LUNCH
Middagblok: Praktijk Cranio Sacraal, complete sessie geven & ontvangen / vragen / afronding

Het Team

Marjolein Gerlag ~trainster/docente/ therapeute & eigenaresse bij Praktijk ‘Sensitieve Vrouw’

Lichaamswerk loopt als een rode draad door mijn leven en heeft me geholpen te Zijn waar ik nu ben. Ik ben gepassioneerd, ik hou van Stilte & de natuur, zuiverheid en sensitiviteit horen bij hoe ik leef. Ik heet je van harte welkom met alles wat er in jou Aanwezig is!

Erik Frissen ~Assistent & Stille Kracht

Erik zit in het laatste jaar van de opleiding tot Cranio Sacraal Therapeut en is afgestudeerd als ademcoach. Hij is ook de partner van Marjolein, die hij perfect weet aan te vullen deze week. ~geduld ~rust ~Stille Kracht ~ groot hart ~zachtheid ~kennis ~vaardigheden ~luisteren ~natuur ~gevoeligheid ~water

Machteld Parmentier ~Assistente & Bewaakster van het veld

Machteld brengt een bak ervaring als transformatieve coach mee en leidt naast haar vaste baan haar eigen praktijk waarin ze mensen vanuit haar hart begeleid naar een fijner leven.  Ze geeft daarnaast ook trainingen. ~transformatie ~zachtheid ~professionaliteit ~compassie ~inleven ~ hartsverbinding ~brug ~engel

Charley de Jong ~ vliegende keep en helpende hand deze week

Charley is een bewuste jonge vrouw die met haar zachtheid & dienstbaarheid deze week zal ondersteunen. Zij zal vooral om het groepsveld heen bewegen en meedraaien in de groep mochten we oneven zijn of worden. ~natuur ~dieren ~ samen delen ~ nieuwsgierig ~open ~genieten ~ liefde ~zachtheid

Machteld Heikens ~verzorgt de innerlijke mens deze week

De heerlijke lunch en tussendoortjes die je deze week voorgeschoteld krijgt, zijn door deze lieve, bewuste vrouw gemaakt. Met hart & ziel voedt zij ook de innerlijke mens en weet ze steeds weer iets heerlijks klaar te maken. ~creativiteit ~energie ~bewust eten ~ondersteuning ~vrolijkheid ~bewegen ~dieren ~genieten

Locatie

Voor deze bijzondere week hebben we een rustige, prachtige locatie afgehuurd, omgeven door de natuur. We zijn deze week de enige groep en hebben de hele accomodatie- inclusief de prachtige tuinen- geheel tot onze beschikking. Buiten eten, stilte, cirkels & delen horen bij goed weer zeker tot de mogelijkheden. De Stilte in de omgeving is helend, net als het groen en de wijdse blik. De trainingszaal ligt op de begane grond en grenst aan de tuin middels glazen schuifpuien. Op de eerste verdieping vinden we een uitgebreide keuken met eetzaal. De trainingslocatie ligt in het buitengebied van Roermond, een auto is nodig (carpoolen is mogelijk, laat het me weten).

Er is zowel binnen als buiten een grote eetttafel aanwezig en voldoende ruimte om je in stilte af te zonderen tussen de lesblokken door. Meer informatie en adresgegevens omtrent de locatie ontvang je na je inschrijving.

NB: We adviseren je- in verband met de intensiteit en de nodige integratietijd – om gedurende deze week in de buurt van de leslocatie te verblijven en in de ‘bubbel’ te blijven en even uit je ‘gewone levensroutine’ te stappen. Hierdoor heb je meer rendement van deze week. Een lijst met mogelijkheden tot overnachting is beschikbaar, laat het me weten.

Aanmeldformulier