Tarieven & Vergoedingen

Alles op een rijtje.

Tarieven

Individuele Sessies Cranio Sacraal en/of Natuurgeneeskunde voor jou en/of je kind Tarief
Sessie 60 minuten €75
Losse intake – 30 minuten €40
Intake en eerste sessie – 90 minuten €95
Korte sessie – 30 minuten (alleen in overleg) €40
Lange sessie – 90 minuten €110
Skype- of belconsult Cranio Coaching Tarief
Tijdens een behandelreeks en per aangeboden kwartier €15
Buiten een behandelreeks en per aangeboden kwartier €20
Tantrisch Vrouwenconsult Tarief
Individuele sessie – 1,5 uur €100
Partnersessie Tarief
Partnersessie – 2,5 uur €150

* Een sessie in de praktijk en een belafspraak dient 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Bij geen of te late afzegging wordt de factuur bij jou in rekening gebracht. Annuleren kan telefonisch op 06-16196145 of per e-mail. Apps/messenger of ander soort afmeldingen worden niet in behandeling genomen en niet als afzegging beschouwd.

Vergoedingen

Mijn praktijk is aangesloten bij de VBAG en ik voldoe aan alle eisen omtrent bij- en nascholingen. Vergoedingen zijn per verzekeraar en afgesloten verzekering verschillend en daarom is het bij twijfel altijd goed om contact met mij op te nemen om te bekijken welke mogelijkheden er voor jou zijn. Bijna alle individuele sessies worden (deels-) vergoed door de zorgverzekeraar. Heb je een kleine beurs of ben je niet aanvullend verzekerd en zoek je toch hulp? Stuur me gerust een mail zodat we samen kunnen kijken naar mogelijkheden in plaats van moeilijkheden 🙂

Tantrische consulten en belafspraken worden niet vergoed door je verzekering. Dit zijn waardevolle investeringen in jezelf en in je relatie.

Vbag licentie nummer 2.120611A
RBCZ/TCZ licentienummer 910824R