Bekkenblij: Jaartraining voor de sensitieve  vrouw

Algemeen

Een magische mix van groepswerk en individueel bekkenwerk brengt je een diepe transformatie en een zachte landing in je lijf & bekken

Data en tijden

2024-2025:  10 november/08 december/12 januari/09 februari/09 maart/13 april/11 mei
Tijd: van 10- ca 17 uur

Overige informatie

Tickets:
Early Bird: € 1441,00 (beperkt aantal & tot en met 30 september)
Regulier: € 1551,00 vanaf 1 oktober

De Jaartraining

De Bekkenblij Jaartraining is een ideale combinatie van groepswerk en individuele sessies waarbij je je Vrouw-Zijn volledig kunt onderzoeken, ont-wikkelen & be-leven. Maak een zachte, diepgaande landing in je bekken in verbinding met jezelf en andere vrouwen. 

Groepswerk

De 7 groepsdagen zijn onderdeel van deze Jaartraining. Elke groepsdag is verbonden aan een specifiek thema waarmee we oefenen, delen en ervaren. Naast dat deze training vooral gericht is op het voelen en ervaren in je lijf, willen we het hoofd ook graag ‘mee’ hebben. Kleine stukjes achtergrondinformatie vooraf aan de praktische ervaringsvormen komen daarom ook langs maar blijven beperkt. Hoofd, hart en bekken op één lijn dus!

Thema’s van de groepsbijeenkomsten:
♥ Veiligheid in Verbinding
♥ Emoties ontladen & ’the Avenue of Expression’
♥ Grenzen voelen, bewaken & belichamen
♥ Overgave: de weg naar lichaamswijsheid & heling
♥ Bekken Blessings & Yoni Talk
♥ (Heilige-?) Seksualiteit
♥ Viering van de verbonden vrouw

De jaartraining zit boordevol lichaamswerk. Tijdens de groepsdagen gebruiken we o.a. blessings, (zelf-)massage, bekken & yoni ‘mapping’ en healing, psoas release, (actieve-)meditatie, wheel of consent oefeningen, ceremonies voor yoni & bekken, deelcirkels & heel veel meer. Ook (bekken-) zelfzorg heeft een speciale plek. Dit maakt de training waardevol en rijk.

Individuele sessies

De individuele intake en twee bekkenwerksessies zijn tevens onderdeel van de jaartraining en vinden op afspraak plaats in mijn praktijk tijdens de periode van de jaartraining. Tijdens de intake in de praktijk wordt jouw hulpvraag duidelijk. Mogelijkheden zijn:
♥ 2 Bekkenwerksessies IPT van ca 2 uur (aanbevolen) waarbij we uitwendig werken en waarbij inwendig werk optioneel is. De sessies zijn altijd afgestemd via belichaamde toestemming OF
♥ 2 lichaamsgerichte sessies Cranio Sacraal met speciale aandacht voor je bekkengebied. Dit zijn geklede sessies waarbij je contact maakt met je bekkengebied, je bekkenorganen en wat zich in jouw lijf wil laten zien op dat moment.

Wat krijg je?

♥ 7 prachtige groepsdagen van 10- ca 17 uur
♥ Cursusmateriaal tijdens de cursusdagen
♥ 1 intake van ca 60 minuten in de praktijk ter waarde van € 100,00
♥ 2 afgestemde, individuele bekkenwerk-sessies van ca 2 uur, gericht op jouw hulpvraag twv €400,00
♥ Persoonlijk contact & begeleiding tijdens het traject
♥ Toelating tot de afgeschermde Facebook groep van Bekkenblij
♥ Godinnelijke vegan & glutenvrije lunch & lekkers tijdens cursusdagen (geloof me, je gaat Genieten!)
♥ Een onvergetelijke reis door je lijf en bekken met alle transformaties die daarbij horen
♥ Een helend veld van verbinding en levenslange sisterhood

Begeleiding

De Bekkenblij Jaartraining geef ik niet alleen. Natasja staat aan mijn zijde als mede-draagster van het veld. Zij zorgt ervoor dat alles om de training heen op rolletjes loopt, ondersteunt het groepswerk en valt in wanneer we oneven zijn. Natasja is een stille, sensitieve kracht die onmisbaar is tijdens de training en de gave heeft om van rollen te wisselen wanneer nodig. Samenwerken met haar voelt licht, makkelijk & vrij en ik ben ontzettend Dankbaar voor onze samenwerking! Ikzelf zet al mijn intuïtie, wijsheid, zachte kracht, liefde, Aanwezigheid en expertise in om jou te begeleiden tijdens je reis naar binnen, en om de groep optimaal te ondersteunen en uit te dagen waar nodig. Ik zie ernaar uit de tweede editie samen neer te zetten!

Locatie

We hebben voor de Jaartraining een fantastische locatie in Midden-Limburg, omgeving Roermond. Hier hebben we tijdens de groepsdagen beschikking over een grote zaal grenzend aan een groene tuin, een groot perceel waar je kunt eten en zitten, een grote keuken, douches en toiletten. Rust, ruimte, groen en aarding is voelbaar op deze plek en geven een extra dimensie aan deze fijne training.

Centrum Naturaleza
Strubben 13A
6088 NN Roggel

Je deelname

Vooraf aan je deelname maken we altijd een belafspraak ter kennismaking, afstemming en om te bepalen welke sessies je wenst te ontvangen tijdens het traject. Je kunt tijdens dit gesprek natuurlijk ook al je vragen over de jaartraining stellen en eventuele lichamelijke klachten bespreken wanneer dat nodig is. Vul hieronder het contactformulier in of stuur me een mailtje, dan neem ik contact met je op!

Weet je Welkom!
Marjolein.

Anderen over de Bekkenblij training

Natasja over Bekkenblij

Diane over Bekkenblij

Sfeerimpressie Bekkenblij

Marieke over Bekkenblij

“Wat een bijzonder fijne en verdiepende jaartraining voor vrouwen. Ik heb ontzettend genoten van het uitgebreide programma en de mooie groep vrouwen. In de veilige bedding die Marjolein met ons creëerde konden we allen onze eigen diepte in. Bijvoorbeeld met de prachtige en diep ontspannende bekkenbodem massage, die me veel meer verbinding met mijn bekkenbodem heeft gegeven. Onder andere ook de fijne massages, dans, ceremonies, meditaties en kali workshop hebben me veel dichter bij mezelf gebracht en meer zachtheid en ontspanning in mijn lijf en bekken gegeven. De privé sessies met Marjolein zijn ook echt heel bijzonder, het is duidelijk dat ze jarenlange ervaring met zich mee brengt. Ik kan de Jaartraining Bekkenblij dan ook echt aanraden!” Marieke.

Marie-Anne over Bekkenblij

“Ik heb al heel wat trainingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit is de eerste training waarbij ik echt voelde dat het helemaal van binnenuit kwam. De training heeft de vrouw weer in mij naar boven gebracht. De zin ‘Hoofd, Hart en Bekken op 1 lijn’ helpt me nog steeds om keuzes te maken in mijn leven die beter bij me passen.

Deze jaartraining is een prachtig proces om door te gaan. Soms’ schuurt’ het en dan levert het het meeste op. De verbinding met de andere vrouwen voelt heel fijn. Vooral de herkenning (ik heb dit niet alleen) en de veiligheid in de groep vond ik een waardevolle, prachtige ervaring. Verder werd wat diep in mij zat, aangeraakt en naar buiten gebracht door deze training. Door de individuele sessies IPT voelde ik me heel erg gesteund in mijn persoonlijke proces waardoor ik me ook weer vrijer voelde in de groep. Mijn tops voor deze jaartraining zijn de rust, de veiligheid, de humor, duidelijke kadering, super-locatie, aanwezigheid van matrassen en alle cursusmaterialen, de zorgvuldigheid en de zachtheid in de begeleiding”.  Marie-Anne van der Elzen

… over Bekkenblij

“Deze mooie jaartraining Bekkenblij heeft mij veel gebracht. Ik durf nu vaker hulp te vragen wanneer dat nodig is, ik ben bewuster en vaker aanwezig in mijn lijf en in het hier en nu. Ik heb veel meer aandacht en zachtheid voor mezelf en mijn bekkengebied ontwikkeld en kan dieper in mijn gevoelsleven duiken en aanwezig blijven bij ‘moeilijke’ stukken die zich laten zien. Ik sta vaker stil en ik pas zeer regelmatig het Wheel of Consent toe in mijn dagelijks leven.

De individuele IPT sessies tijdens dit jaartraject zijn een zeer  waardevolle aanvulling gebleken voor mij. Je bracht me daar waar ik in m’n eentje niet bij kon zijn en blijven. Het embodied consent tijdens de sessies maakte het veilig voor me. Ik voelde me gezien en gehoord en de sessies waren helemaal op mij afgestemd. Ik heb deze sessies ervaren als liefdevol, oordeelloos en professioneel. Ik raad deze training zeker aan aan vrouwen die er klaar voor zijn de diepte in te duiken!” -anoniem.