Partnersessies

“Wij doen een jaar na de sessie nog altijd onze oefeningen, het heeft verdieping en verbinding in onze relatie gebracht” – N. en K.

Deze sessies herstellen en verdiepen de hartsverbinding in jullie relatie. Het zijn bijzondere ontmoetingen waarin gekeken wordt wat er nu voor jullie nodig is om verder te groeien. Voelen, ervaren en verbinden staan centraal tijdens deze sessies.

Wat gaan we doen?

In een partnersessie gaan jullie aan de hand van praktische oefeningen aan de slag met de volgende  thema’s: Je openstellen naar elkaar, de ander zien en jezelf laten zien, eerlijk communiceren en echt luisteren, afstemmen op elkaar en  fysiek contact maken, seksuele energie laten stromen en vrouwelijke- en mannelijke energie in balans brengen in jullie relatie. Centraal staat de verbinding vanuit het Hart.

We gebruiken hierbij krachtige tantrische oefeningen en meditaties die jullie mogen meenemen naar huis. Vooraf stemmen we telefonisch en via e-mail af wat jullie wensen en intenties zijn voor de sessie zodat deze goed aansluit op jullie hulpvraag en verlangen naar ontwikkeling. De sessies zijn dus altijd op maat. Soms is één sessie voldoende is om samen een nieuwe stap te zetten. Af en toe komt het voor dat we elkaar een paar keer zien. Zo hebben jullie de kans om een thema naar wens verder uit te diepen.

Voorwaarden voor een partnersessie

Het is belangrijk dat jullie beiden gemotiveerd zijn om met jullie relatie aan de slag te gaan. Ook is het belangrijk dat jullie allebei de tekst op deze pagina hebben gelezen en dat je eventuele vragen vooraf per mail stelt. Dat helpt mij om goed af te stemmen op jullie en het geeft jullie vertrouwen en veiligheid voor onze eerste afspraak. Jullie ontvangen beiden een intake formulier dat onafhankelijk van elkaar mag worden ingevuld. Dit formulier bevat de volgende vragen:

– Waar loop je tegenaan in jullie relatie?

– Wat is volgens jou de essentie van jullie problematiek?

– Hoe ervaar je de seksuele/intieme relatie tussen jullie op dit moment?

– Ben je bereid om via aanraking weer in Verbinding te gaan met je partner? Je mag dit toelichten als je wilt.

– Zijn er dingen die je absoluut niet wilt in een sessie en/of dingen die je juist wel wilt?

– Wat is jouw intentie voor deze aanvraag: Wat hoop je te bereiken/ervaren/ontdekken tijdens deze sessie? 

Veiligheid

Tijdens de sessie kun je je kleren aanhouden. Zorg dat je makkelijk zittende kleding aantrekt. Bij aanraak- en massage oefeningen is het fijn als je (deels-) ontkleed bent. Je doet altijd alleen maar wat goed voelt voor jou op dat moment en je gaat nooit over je eigen grens.

Tijdens de sessie worden er nooit seksuele handelingen verricht. Wel kunnen we het samen hebben over seksualiteit en kunnen we samen oefeningen bespreken die jullie thuis kunnen gaan ervaren.

Welkom!

Zijn jullie klaar voor een intense en leerzame partner sessie? Jullie zijn helemaal Welkom om te komen ervaren en delen! E-mail me en we maken een afspraak!

partnersessie praktijk sensitieve vrouw