Schedelwerk (vervolgcursus)

Algemeen

Deze 3-daagse cursus is een vervolg op de basiscursus cranio-sacraal therapie. Je kunt deze cursus dan ook alleen maar volgen als je de basiscursus hebt afgerond.

Data en tijd

2023:
Momenteel is er geen losse cursus Schedelwerk te volgen. Ik raad je aan om aan te sluiten bij de Cranio Intensive Week waar je qua inhoud de basis en schedelwerk in 5 prachtige dagen leert, aangevuld met ander lichaamswerk.

Overige informatie

Jouw bijdrage
€ 222,-
Inclusief mooie syllabus met illustraties en beschrijving van de handvattingen voor thuis en een certificaat van deelname!

Locatie
Roermond, meer informatie volgt

In deze module leer je alles over de werking en de behandeling van de schedelbeenderen, het zenuwstelsel en de fascia. Het hoofd is ons regelcentrum waarin zich allerlei belangrijke structuren bevinden die een grote invloed hebben op ons hele functioneren. Zeker in deze tijd is het belangrijk om de schedel en de inwendige structuren tijdig te ontspannen. Dat geeft ruimte, een rustig en helder hoofd en maakt los wat opgeruimd mag worden.

De module maakt jouw basis sessie helemaal af en sluit naadloos aan, zowel praktisch als theoretisch. Je kunt je vaardigheden direct toepassen in de praktijk of thuissituatie.

Voorwaarden om mee te kunnen doen zijn:

  • Je hebt de Basiscursus cranio-sacraal therapie volledig gevolgd en afgerond
  • Je oefent zelf minimaal twee maal in de maand voor aanvang van deze cursus
  • Je hebt minimaal 1 oefendag bij mij gevolgd na de basis module, wanneer deze niet direct aansluit op je basismodule: Op zondag 29-01-2023 van 13-17 uur kun je meedoen, waarvoor je je kunt aanmelden via e-mail https://www.sensitievevrouw.nl/contact
  • Je bent bereid tussentijds te oefenen met de geleerde stof

Wees Welkom!

Liefs,
Marjolein Gerlag

praktijk5