Yin dag voor vrouwen

Algemeen

Verbinden met je vrouwelijke energie, opladen van je Yin energie en thuiskomen in je Vrouwenlijf staan centraal deze dag.

Datum en tijdstip

 

Zaterdag 20 januari 2024 van 10 – ca 17 uur

Overige informatie

Jouw bijdrage
€ 111,- inclusief soep tussen de middag, lekkers & thee tijdens de dag.

Locatie
Prachtige buitenlokatie in omgeving Roermond, details bij je inschrijving

Er is plaats voor minimaal 6 en maximaal 12 vrouwen. Wanneer je betaling is voldaan, is je plek definitief.

Lieve vrouw,

Welkom op deze Vrouwendag! We werken deze dag van Yang naar Yin, van het hoofd via het hart naar het bekkengebied zodat deze kracht(-ige) plekken met elkaar verbonden worden. De Yin energie tijdens deze dag laat je smelten naar zachtheid, overgave en verbinding in hoofd, hart & bekkengebied.

Ja, ik doe mee!

Intentie voor deze dag

Ochtendprogramma
We gebruiken de ochtend om aan te komen, te landen, elkaar te leren kennen en te (her-)verbinden met je lijf. Yin Yoga gericht op het zacht openen van hart & bekkengebied/ meditatie/ ontspannings-en verbindingsoefeningen zijn onderdeel van de ochtend.

Lunchpauze: Ik zorg voor een lekker vegan en glutenvrije soep, jij voor de rest. Er is een prachtige tuin waar je gebruik van mag maken!

Middagprogramma
Het geven & ontvangen van de Moonpoint Massage staat deze middag centraal. Dit is een zachte Yin massage uit de Kundalini Yoga Traditie waarbij voornamelijk het gezicht en de schedel worden aangeraakt met zachte druk. We breiden deze massage uit en raken ook zacht het hartgebied en bekkengebied aan en verbinden alles met elkaar. Hierdoor raak je diep verbonden met je lijf, ontspant je zenuwstelsel en breng je je hormoonstelsel in balans. Een diepe rust en overgave is het gevolg. Ervaring met massage is niet nodig, ik begeleid je er doorheen. Er is tijdens deze massage geen sprake van inwendig werk of het masseren van geslachtsorganen. We werken volgens het wheel of consent zodat er een veilige setting ontstaat waarin je volledig kunt ontspannen.

Voor wie?
Je bent Welkom wanneer je het fijn vindt om te verbinden met jezelf, je vrouwelijke Yin energie beter wilt leren kennen en opladen, wilt (her-)verbinden met je lijf en met de ander vanuit een veilige bedding. Wanneer je zelfzorg belangrijk vindt, je lichaam extra aandacht wilt geven, spanningen vrij wilt laten, op wilt laden of wanneer je het gewoon heerlijk vindt om te ontspannen in een groep met gelijkgestemden. Deze dag is voor iedereen goed te volgen. Aan het einde van deze dag voel je je herboren, open en zacht.

Ja, ik wil erbij zijn! Vooraf aan je deelname stemmen we samen telefonisch af. Welkom!

Liefs,
Marjolein Gerlag

vb