Sensual Summer Vibes

Algemeen

Sensual Summer Vibes gaat over genieten en plezier beleven via je zintuigen. Tijdens dit vrouwenretreat volg je je eigen flow zodat je optimaal kunt genieten van dit heerlijke weekeinde!

Data en tijd

21-23 juni 2024
We starten vrijdag om 17 uur en stoppen zondag rond 17 uur

Overige informatie

Jouw bijdrage
Early Bird € 444,- tot en met 21 mei
Regulier € 488,- vanaf 22 mei

Locatie
Meterik, nabij Horst aan de Maas

Welkom bij dit heerlijke vrouwenretreat voor en door vrouwen! Het retreat vindt plaats bij volle maan en tijdens midzomer! Hoe bijzonder is het om dit samen te vieren en te beleven. Sensualiteit is de manier waarop je de wereld waarneemt met je zintuigen; via smaak, aanraking, zien, horen en ruiken. Het genieten en ervaren van plezier met al je zintuigen staat dan ook centraal dit weekeinde. Via deze waarneming voel je je lijf en voel je dat je leeft! Dat brengt je vreugde, nieuwe levensenergie en stromende vitaliteit.

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze dagen ben je vrij om je eigen flow te volgen. Er is ruimte in het programma voor reflectie, niks doen, lezen, een massage nemen, wandelen of samenzijn en te volgen waar jij behoefte aan hebt.  Jij voelt, jij ervaart,  jij beleeft! We bieden een prachtig programma op basis van co-creatie met gastdocenten aan waarin je zintuigen wakker worden gemaakt en je optimaal kunt gaan genieten en ontspannen. Denk bij de workshops bijvoorbeeld aan dansen, bewegen, (actieve-) meditatie, ceremonies, deelcirkels, yoga, (zelf-)massage en verbindingsoefeningen.

Wat krijg je bij je ticket?
♥ Een onvergetelijk weekeinde met gelijkgestemden
♥ Vega(-n) kitchen het hele weekeinde door en gezonde, lekkere tussendoortjes, fruit, koffie & thee
♥ Alle workshops
♥ Verbinding, vreugde & plezier
♥ Je ticket is inclusief btw

Wat zit er niet in je ticket?
♥ Overnachting op de locatie. Deze is eenvoudig te boeken bij de locatie.
Je betaalt 35 euro per nacht (wanneer je bedlinnen zelf meeneemt). Er zijn een beperkt aantal 1 persoonskamers dus wees er op tijd bij.
Liever kamperen met je tent, camper of caravan? Dan betaal je maar 10 euro per nacht en slaap je heerlijk onder de sterrenhemel!
♥ Massage wanneer je die wilt bijboeken. Er is een beperkt aantal plekken, neem contact op met Michelle: michellevanmulken@wildfree.world. Er worden ook een paar plekjes vrijgehouden voor wie in het moment wil beslissen.
Michelle biedt een Speciaal Retreat Tarief aan dit weekeinde: € 65,- voor 60 minuten waarbij je kunt kiezen uit Lomi Lomi of een ontspanningsmassage. Beiden zijn gericht op het volledig tot rust komen en loslaten van spanningen in je lijf.

Wees Welkom!
Marjolein & Team

Het programma

Het programma is een richtlijn en wordt altijd afgestemd op de groepsenergie.

Vrijdag 21 juni: Aankomst om 17 uur: Aankomen, landen & settelen. We serveren een lichte maaltijd.
19 uur: Openingsceremonie door Marjolein.

Zaterdag 22 juni:
Ochtendblok: Zachte yoga ‘Opening the Heart and Pelvic area’, bij mooi weer buiten. En/of (actieve-)meditatie
Middagblok: Lichaamsgericht werk en/of volle maanceremonie
Avondblok: Gastdocente Chris geeft een helend klankbad met haar prachtige schalen
> Deze dag worden ontbijt, lunch, diner & tussendoortjes geheel verzorgd door Vicky, onze kokkin

Zondag 23 juni:
Ochtend blok: Karin geeft een dans workshop op het thema Sensualiteit
Middagblok: Lichaamsgerichte workshop door Marjolein
16.30 uur: Sluitingsceremonie
> Ontbijt, lunch & gezonde tussendoortjes zijn verzorgd deze dag door Vicky
Rond 17 uur: Inpakken, knuffelen & uitzwaaien

Ons team

Dit weekeinde wordt georganiseerd en hoofd-gedragen door Marjolein, in samenwerking met co-creators die prachtige workshops komen brengen. Zo is er de mogelijkheid om een helend klankbad bij te wonen van Chris, en komt Karin een dansworkshop brengen op het thema van dit weekeinde. Om je ontspanning nog verder te verdiepen, kun je bij Michelle een afgestemde massage ontvangen voor een speciale weekend-prijs. Natasja assisteert tijdens de workshops van Marjolein met haar verfijnde energie. En natuurlijk gaat Vicky de sterren van de hemel koken om ook je smaak- en reukzin te prikkelen. Laat je verrassen door deze mooie samenwerking!

Marjolein Gerlag

Gepassioneerd facilitator en organisator van dit weekeinde. Haar workshops gaan over het belichamen van je lijf op verschillende manieren. De diepte opzoeken en de essentie rakend, ben je hierna een ervaring rijker.

Natasja Bonaparte

Met haar zachte kracht en beide benen stevig op de aarde zal Natasja dit weekeinde voornamelijk assisteren bij de workshops van Marjolein. Ook is ze de vliegende keep die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Vicky Jeurissen

Deze gepassioneerde vrouw gaat de sterren van de hemel koken en al je zintuigen op scherp zetten dit weekeinde. We verheugen ons nu al op alle heerlijkheid uit haar (buiten-) keuken!

Michelle van Mulken

Zachtheid en stroming brengt Michelle je met een afgestemde massage. Laat je meenemen naar Hawai via de Lomi Lomi massage of boek een heerlijke ontspanningsmassage; Michelle heeft het in haar vingers.

Chris Gerards

Chris is gastdocente dit weekeinde en brengt ons een helende klankreis. Ze brengt deze reis met heel haar hart en ziel en stemt deze af op de groepsenergie. Deze workshop wil je zeker niet missen!

Karin Gjaltema

Karin is dit weekeinde gastdocente. Ze komt een prachtige dansreis brengen op het thema van dit weekeinde en dat doet ze met heel veel passie, ervaring en liefde. Niet te missen!

Locatie

Voor dit weekeinde hebben we de hele locatie voor onszelf! Een heerlijke plek waar groen, rust en een goede sfeer overheersen. Waar vuur gemaakt mag worden en ruimte is om onder een boom te liggen. We verblijven met de hele groep op het terrein, je kunt je eigen accomodatie boeken.
Contactpersoon: Britta Spreeuwenberg

Prachtlocatie ‘Zentire’
Americaanseweg 107
5964 PA Meterik (nabij Horst aan de Maas)

Aanmeldformulier