In Uncategorized

Hoop.

Gisteren lag ze voor het eerst op mijn behandelbank. Moegestreden, verdrietig, lusteloos en wanhopig. Ze is pas 13 jaar maar heeft al veel meegemaakt. Schuchter zit ze me aan te kijken als ik haar wat vragen stel bij binnenkomst. Niet teveel praten want we gaan voelen. Dus klimt ze moedig op de bank. Ik merk dat ik haar heel zacht, voorzichtig en liefdevol moet benaderen en ga bij haar voeten zitten.

Zacht raak ik haar enkels aan en ik krijg direct de informatie door van haar cellen: ‘ik vertrouw niemand’. Dan maak ik contact met haar zielenwezen en stel haar gerust:’het is oke, je bent veilig en je mag ontspannen’. Na een tijdje ontkrampen haar benen en komt er wat ontspanning. Een zucht, een kuch. Af en toe checkt ze of ik nog zit waar ik zat. Ik stem af op Veiligheid, Rust en Vertrouwen. Steeds opnieuw.

Ik vraag haar of ik mag verplaatsten naar boven en dat mag. Als ik zachtjes contact maak met haar bovenbenen en arm, hoor ik haar lijf vertellen dat ze zich zo moederziel alleen voelt, en ook totaal onbegrepen. Het raakt me. Ze is nog zo jong en ze voelt zich verschrikkelijk vanbinnen. Ik check of het klopt wat ik voel en ze beaamt het. Ze is hoogbegaafd, mega sensitief en komt hier in een wereld die daar totaal niet op is afgestemd. Ze voelt zich compleet verloren en moederziel alleen.

Als ik haar hoofd aanraak, zie ik haar als babietje, ook al heel ongelukkig. Niemand had in de gaten dat dit meisje alles hoorde, zag en voelde en zich totaal niet veilig voelde. Ik praat met de baby ziel en geef haar alle ruimte om de informatie te laten horen en zien. Dit wil gehoord worden….Vertel me maar wat je zo bang maakte…. Bij navraag hoor ik dat ze huilbaby is geweest. Ik begrijp haar, voel en zie haar. En dat merkt ze. Steeds meer laat ze los. Heel voorzichtig, schuchter en behoedzaam. Maar het gebeurt wel.

Na deze bijzondere sessie zie ik een ander meisje. Voor het eerst kijkt ze me aan en maakt ze supervoorzichtig contact. En ik zie haar voor het eerst een beetje lachen. Mijn hart is geraakt. Voor deze ziel: ik ben er. Je bent niet alleen. En jij bent al perfect zoals je bent.

Heb je hulp nodig? Neem contact met me op!

Liefs,
Marjolein.

Recent Posts

Leave a Comment