In Uncategorized

Afstemmen op je hart- en zielsenergie.

Voel je ook al een tijdje dat je dingen niet meer wil waar je vroeger oke mee was? Voel jij ook dat je heel veel dingen aan het loslaten bent die niet meer voor je werken en dat je daar echt niet meer onderuit kunt en wilt? Dat je kop in het zand steken niet meer werkt?

De hart energie is afgelopen tijd steeds meer toegenomen en dat betekent dat jou gevraagd wordt om op te staan voor je eigen Waarheid. Precies afgestemd op hoe het voor jou wel goed is. En dat geldt op alle vlakken van je leven: Vriendschappen, werken, wonen, intieme relaties etc.. Deze energie vraagt je om los te laten en je helemaal over te geven aan je hart en zielsenergie zodat jij hier op Aarde neer kunt zetten waarvoor je hier bent gekomen. Het vraagt je om geen concessies meer te doen aan jouw Waarheid en jouw pad. Helemaal te gaan voor wat past op dit moment in jouw leven. Het enige wat je hoeft te doen is je over te geven en te volgen…

Hoe doe je dat? Door te voelen. Door te ervaren. Door je lijf en je cellen te beluisteren. Door je mind(-fucks) geen kracht meer te geven ( ik kan het niet/ik ben niet goed genoeg/ik ben het niet waard/ het lukt toch niet/ ik ben bang etc) Door helemaal afgestemd te blijven op wat je lijf en hart je vertellen wat je mind steeds probeert te boycotten. Hier steeds naar terug te keren op momenten dat je merkt dat de boycot aan de gang is… Er dus helemaal en Bewust voor te kiezen je te verbinden met Jouw diepste wens en Verlangen….

Ja, ik voel het. In mijn hele lijf. Elke cel. Het geeft me kracht, vertrouwen en maakt me licht. Ik weet dat dit klopt en ik blijf Trouw aan Mij. Ik hou van Mij.

Blijf zo dicht bij jezelf. De wijsheid van je hart en ziel spreken door je lijf en je voelen. Niet door je hoofd (die weet vooral vanalles over schuld/verwijt/goed/slecht/meningen/oordelen en irreeele gedachten obv angsten en overtuigingen).

Het is tijd. NU. Sta op en spreek en handel jouw Waarheid. Je bent niet alleen, dit is wereldwijd aan de gang. Je hoeft je alleen maar over te geven. En delen is vaak fijn zodat anderen weten dat ze niet alleen zijn! 

Heb je hulp nodig? Neem contact met me op!

Liefs
Marjolein.

Recent Posts

Leave a Comment