In Uncategorized

Voel jij ook dat er veel veranderingen gaande zijn?

De laatste tijd lijkt het wel of er een aardverschuiving bezig is! Het energieveld verandert steeds vlugger en intenser en veel mensen voelen dit in hun lijf en leden. Wat kun je merken van de trilling die steeds verhoogt? Hoofdpijn, misselijkheid, wazig zien, superveel honger of juist helemaal niet willen eten, oude klachten die terugkomen, vermoeidheid (eeuwig willen slapen), opgejaagd gevoel, emoties die sterk naar boven komen, oude angsten, raar gevoel in de borstkas of tussen de schouderbladen (hartstreek)….

Als je niet of onvoldoende bewust bent van dit alles en niet luistert naar deze signalen, kun je heel ziek worden of burn-out raken. Je raakt jezelf als het ware kwijt omdat je vanuit het oude energiesysteem (ego) steeds harder gaat werken om alles weer in orde te brengen. Je lijf gaat dan steeds harder roepen, totdat het stop zegt en jij thuis zit met de gebakken peren en je afvraagt hoe dit mogelijk is. Maar….zover laat je het natuurlijk- als het even kan- niet komen….

Wat kun je zelf doen als je dit voelt?
De nieuwe energie (gouden hart energie) vraagt je om alles te zien en te ervaren zonder er iets mee te doen (dit brengt je namelijk direct weer in de oude energie van het ego). Ervaren dus, kijken en voelen wat er gebeurt.
En natuurlijk: HEEL goed zorgen voor jezelf! Bijvoorbeeld: Voldoende rust nemen, veel en vaak in de natuur zijn, voldoende water drinken, veel slapen, zorgen voor gezonde, niet-bewerkte voeding en voelen wat jij op dit moment verder nodig hebt om jezelf te ondersteunen. Yoga en lichaamsgerichte processen kunnen je helpen het contact met je lijf te verbeteren of te herstellen en goed te leren voelen wat je nu nodig hebt. Om alle veranderingen op te kunnen vangen is het fijn als je dicht bij jezelf kunt blijven, in jouw kern.

Wil je met me delen waar jij nu bent? Wat jij ervaart op dit moment en hoe jij daarin voor jezelf zorgt? Dan kunnen we elkaar helpen en ondersteunen in dit proces.

Dankjewel en heb het goed!

Heb je hulp nodig? Neem contact met me op!

Liefs,
Marjolein Gerlag.

Recent Posts

Leave a Comment