In Uncategorized

Als Sensitieve Onderneemster weet je wat je wil: Werken vanuit je hart in een fijne omgeving waar mensen met jou verbonden zijn. Je wilt iets wezenlijks bijdragen aan de wereld met het werk dat je doet. Je voelt je niet (meer) thuis in oude werksituaties zoals stressige banen met veel druk: Daar word je ziek van en meestal ben je bekend met burn-outs of veel pijn in je lichaam. Dit is een teken van je ziel dat het anders mag. Hoe? Door te voelen, te doorvoelen en een diepgaand contact met je eigen kern te krijgen, kom je in contact met je ware ‘opdracht’ hier op aarde. Jouw specifieke taak die je hier mag gaan manifesteren. Omdat jij jij bent met je unieke kwaliteiten. Met lichaamswerk ga je op zoek naar je diepste waarheid en verlangen en mag je je leven en werkplek transformeren. Dit proces gaat alsmaar door. Het leven is altijd in beweging en alles verandert. Jouw werk verandert met jou mee. Gebeurt dit niet, dan merk je dat je vastloopt en niet weet wat de volgende stap in jouw business is. Je twijfelt, je wordt onzeker en durft niet te kiezen uit angst dat het dan helemaal fout gaat. Vaak gaat het om te weinig vertrouwen en angst voor tekorten die je hebt opgelopen in je jeugd en die nog meespelen in je keuzes. Daardoor houd je jezelf terug en zet je je volle potentie niet neer. Of het ontbreekt je aan goede focus doordat je het moeilijk vindt om bij jezelf te blijven als er veel om je heen gebeurt. Negatieve gedachten kunnen je blokkeren en angstig maken zodat je geen stappen durft te zetten. Het is dus superbelangrijk dat jij je processen doorwerkt en transformeert zodat je bedrijf verder kan groeien.

Met lichaamswerk ruim je je blokkades op waardoor jij weer stroomt…En je bedrijf ook!

Merk jij dat je niet meer weet of en hoe je verder wil met je bedrijf? Dat je blokkeert en bang wordt voor tekorten? Dan wordt het hoog tijd om binnen in jou iets te transformeren zodat de buitenwereld mee kan veranderen. Je bent Welkom!

Heb je hulp nodig? Neem contact met me op!

Liefs,

Marjolein.

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment