In Uncategorized

Als sensitieve vrouw is het voor jou heel belangrijk dat je ruimte voelt bij je partner. Een veilige ruimte waarin jij vrouw kunt zijn, zonder oordeel van de ander. Waarin je je emoties mag uiten zonder dat je geremd wordt of er een oplossing voor je wordt bedacht. Omgekeerd is het voor je partner fijn als hij helemaal man mag zijn, zodat er evenwicht en balans is in jullie energieën en relatie. Balans werkt door op alle vlakken en wordt bereikt via verbinding vanuit jullie hart. Jullie gaan elkaar daardoor beter begrijpen.

Je bent misschien al een hele tijd bij dezelfde partner en je merkt dat de verbinding tussen jullie anders is geworden. Je kunt elkaar niet meer bereiken zoals vroeger en dat heeft zijn weerslag op alle facetten in jullie leven. Jullie leven langs elkaar heen of hebben steeds ruzie wat het vertrouwen en de veiligheid in de relatie in gevaar brengt.  Je voelt dat je ‘vast zit’ in de relatie en komt er zelf niet meer uit. Praten met je partner leidt tot nog meer afstand of tot terugkomende ruzies. Jij voelt geen ruimte meer om jezelf te zijn en hij kan er niet meer echt voor je zijn. Dat doet pijn in je hart en ziel want je wil niets liever dan verbinden.  Als sensitieve vrouw heeft dat een enorme weerslag op je energielevel en je leven: Jij kunt je niet zomaar afsluiten en doen alsof er niks aan de hand is. Harmonie en open communicatie met je partner is voor jou veel te belangrijk! Je voelt een groot verlangen om weer met je partner te kunnen verbinden zonder strijd of afstand. Zonder oordelen en verwijten. Maar je hebt geen idee hoe je dat aan moet pakken. Je hebt alles geprobeerd en je weet het niet meer.

Door middel van een partnersessie kun je weer gaan verbinden met je lief. Vanuit de hartsverbinding verdwijnen oordelen en verwijten en ontstaat er een gevoelscontact. Je kunt elkaar weer zien met de zachte ogen van het hart. Van daar uit gaan jullie samen weer werken aan jullie relatie. Jullie zijn van harte Welkom voor deze bijzondere sessie.

Heb je hulp nodig? Neem contact met me op!

Liefs, Marjolein.

Recent Posts

Leave a Comment