In Uncategorized
Ruimte.
Ruimte in jezelf = Ruimte in je leven!
 
Afgelopen week zie ik veel processen langskomen over dit thema. Het steeds meer gaan leven vanuit de vijfde dimensie en dus je hart en ziel, vergt dat je andere keuzes maakt dan je tot nu toe hebt gemaakt. Als je dit nog niet aangepakt had dan is er nu geen ontkomen meer aan: Het is transformeren of (weer) ziek worden. Dat wil je niet meer dus mag het anders. In je lijf kan je dit heel goed waarnemen en door echt contact te maken, krijg je alle oplossingen aangereikt die je met je hoofd niet kunt verzinnen 😉 …. Als je tenminste durft te luisteren en te integreren. Dan kan het heel snel gaan!
 
Aan de basis ligt de vraag:’Mag ik er Zijn’? Heb ik recht op mijn bestaan? Alleen van daaruit kan ik mijn Ruimte helemaal in gaan nemen en zo groot maken als nodig voelt. Onderweg daar naartoe kun je allerlei hindernissen tegenkomen, zoals angst om je ruimte in te nemen, angst voor verandering, angst voor het uiten van emoties en in het bijzonder je boosheid. Angst voor confrontaties met jezelf en daarna ook met de buitenwereld. Ook kun je oude (overlevings-)patronen en overtuigingen uit het verleden tegenkomen, waardoor je gewend bent je ruimte af te staan terwijl je dat eigenlijk niet meer wil. Je weet alleen nog niet zo goed hoe dan wel…
 
“Wat als ik mijn Ruimte helemaal in ga nemen?” Als ik mijn patroon verander, komt er ook iets anders terug uit de buitenwereld. En durf ik dat wel aan? Durf ik die ander te triggeren in zijn/haar proces of ga ik het liever uit de weg voor de lieve Vrede uit angst voor verlies en oordeel? Dan blijf ik ook altijd hetzelfde ontvangen als voorheen.
 
In de vijfde dimensie energie ga je je niet meer aanpassen ten koste van jezelf maar eerlijker zijn. Authentieker. Opener naar jezelf en de ander. Je gaat je hart en ziel volgen en daar niet meer van afwijken. Voor niets en niemand… maar wel (zoveel mogelijk) liefdevol afgestemd naar jezelf en de ander. Dat is je intentie. En dat is best een werkje. Het kan je hele leven veranderen.
 
Neem je Ruimte in. Oefen. Maak je los en ben Vrij. Val keihard. Sta weer op, Heel, Kom tot Inzicht en Begin Opnieuw. Je bent het waard! Dit is jouw leven en je kunt het niet meer overdoen.
 
Heb je een zetje nodig? Weet je niet waar je moet beginnen? Kun je geen contact maken met de antwoorden in jouw lijf? Dan ben je helemaal Welkom! Ik help je verder met de volgende stap naar je Hart. <3
 
Liefs,
Marjolein.
info@sensitievevrouw.nl
www.sensitievevrouw.nl
 
Recent Posts

Leave a Comment